Monstrous Halloween Discounts – mega popusti na Geekbuyingu već od 0,01$

Fotografija članka: Monstrous Halloween Discounts – mega popusti na Geekbuyingu već od 0,01$

Volimo stranice na kojima piše od 0,01$,tada znamo kako ima svega i svačega. Upravo je takva Monstrous Halloween Discounts akcijska stranica koju smo upravo pronašli, zanimljiva je :)

Oglas

Na Monstrous Halloween Discounts akcijskoj stranici na možete zaista pronaći sve i svašta po različitim cijenama. Ono što nam se svakako sviđa su cijene koje vidimo na stranici, a s obzirom na raznoliku ponudu ima za svakoga ponešto, kako često znamo reći.

Kako bi se lakše snalazili, i ovaj je puta sve podijeljeno po kategorijama. Prva je ona brza kategorija, Flash Deals, kategorija u kojima su u kratkom vremenskom razdoblju cijene osjetno više spuštene, tako da je vrijedi povremeno pogledati i vidjeti što se nudi, možete dosta uštedjeti.

U toj ćete kategoriji pronaći svega, od naprednih tipkovnica za Android TV Box uređaje, mini PC računala, smartfone, pametne narukvice, laptope, akcijske kamere i druge sitnice. Sve to imate na istoj .

Posljednji noviteti se nalaze u rubrici pod nazivom “High Tech New Arrivals”. Primjerice, tu smo pronašli LeEco Le Max 3 pametni telefon, Vorke Z6 Android TV Box, JJRC H47 leteći dron, a tu su i pametni satovi, game pad uređaji, kao i moćna Nvidia grafička kartica po povoljnoj cijeni.

Još jedna moćna kategorija s moćnim nazivom je “Discover Hot Deals”. Ponovo pronalazimo šarenu ponudu od smartfona, robota čistača, gimbala, akcijskih kamera i drugih sitnica. Tu smo pronašli i nama omiljeni GPD Pocket mini PC.

Posljednja kategorija je vrlo moćna – Top Brands. Da, tu ćete pronaći moćne brendove kao što su Xiaomi, Blackview, Vorke, Jumper, DJI, Makibes i druge, a koji u svojoj ponudi imaju pregršt različitih proizvoda. Ako vam sve ovo što smo vam nabrojili nije dovoljno, u dnu pronaći ćete još dvije akcijske stranice – Find Your Favorites (pronađite svog favorita) i Amazing Smartphone Deals za one koji vole jeftinije smartfone.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.