MojMetronet – nova usluga za transparentno upravljanje troškovima

Racunalo.com foto

MojMetronet – nova usluga za transparentno upravljanje troškovima

Web stranice su  rezultat kontinuirane težnje Metroneta da svojim poslovnim korisnicima ponudi uslugu na najvišoj razini, ne samo u segmentu isporuke govornih, podatkovnih i IT servisa visoke pouzdanosti i kvalitete već i u segmentu korisničke podrške.

MojMetronet je novo korisničko sučelje koje omogućava izravnu komunikaciju sa sustavima za podršku poslovnim procesima u sklopu Metronetovih usluga. Putem aplikacijskog sučelja usluga je povezana sa sustavom za obračun i naplatu. Na taj način je korisniku omogućen neposredan i pouzdan uvid u račune za protekla obračunska razdoblja, pregled specifikacije govornog i podatkovnog prometa, pregled uplata i stanja korisničkog računa te druge detaljne informacije.

Korisnici putem aplikacijskog sučelja povezanim s internim sustavom za upravljanje prijavama kvarova mogu prijavljivati kvarove bez poziva u Metronetovu službu za korisnike. Nakon toga može se pratiti status otklona prijavljenog problema. Putem istog sučelja moguće je podnijeti i administrativnu prijavu.

Aktualizacija administrativnih podataka omogućena je kroz aplikacijsko sučelje prema sustavu za odnose s korisnicima (CRM – engl. Customer Relationship Management). Korisnik na jednostavan način može definirati i izmijeniti podatke kontakt osoba na svojim lokacijama ili izmijeniti adresu na koju želi primati račun. Jednostavno može doći do podataka o prodajnom predstavniku koji mu je dodijeljen te mu uputiti poruku. Isto tako, jednostavno se dobivaju i podaci o uslugama koje se koriste na pojedinim lokacijama te druge korisne informacije.

Putem korisničkih web stranica omogućena je i pojednostavljena izravna komunikacija Metroneta s korisnicima. Nakon prijave u sustav korisnik dobiva informacije o novostima u Metronetu te pregled obavijesti o najavljenim radovima koji se odnose na njegovu vezu. Korisnik samostalno definira proizvoljan broj korisničkih računa koje dodjeljuje svojim zaposlenicima te svakome zasebno dodjeljuje prava pristupa pojedinim funkcionalnostima čime se osigurava povjerljivost podataka.

MojMetronet je kontinuirani projekt kojega će i nadalje usavršavati Metronetovi stručnjaci s krajnjim ciljem zadovoljavanja svih potreba korisnika. Stoga Metronet očekuje da se korisnici svojim prijedlozima, komentarima i kritikama aktivno uključe u dodavanje novih i poboljšavanje postojećih funkcionalnosti usluge.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.