Moja lista želja za 3. rođendan GearBest webshopa – dron, 3D pisač i Android TV Box

Fotografija članka: Moja lista želja za 3. rođendan GearBest webshopa – dron, 3D pisač i Android TV Box

Kako se približava treći rođendan popularnog GearBest webshopa, kuponski kodovi i jeftini smartfoni, tableti i drugi gadgeti se nalaze na sve strane. Današnja lista želja je vrlo zanimljiva, uz sitni dodatak.

Oglas

Prvi proizvod koji smo odabrali i koji je na akciji je vrlo zanimljivi minijaturni FuriBee F36 leteći dron. Osnovna karakteristika mu je što ga možete strpati u džep, a zanimljiv je i po tome što može napraviti kolutove u zraku u svim smjerovima (napred, nazad, lijevo desno). Ugrađen je vrlo stabilni žiroskop u šest osi i vrlo je stabilan, što ćete moći vidjeti i na videu na .

Isto tako svijetli u mraku, a i vrlo je brz, te ako se zabije u prepreku letjet će i dalje. FuriBee F36 dronom upravljate preko malog daljinskog upravljača (radio kontrola na 2,4 GHz) a domet mu je do 30 metara. S jednim punjenjem baterije će letjeti 5-6 minuta. Ono što nam se najviše sviđa je njegova cijena od samo 16,62$, no ako upišete kuponski kod “HEUE” cijena će se smanjiti za čak 20%. Sve detalje potražite na .

Mnogi od vas koji ovo čitate vjerojatno mašta o novom DIY 3D pisaču (Do It Yourself) s kojim će pokazati svoju kreativnost. Uz Anet A8 3D Printer to je postalo vrlo privlačno, jer je cijena ovaj puta zaista pristupačna svima. Oslobodite svoju kreativnost i napravite prve predmete sa vlastitim 3D pisačem i iznenadite prijatelje ili obitelj.

Redovna cijena Anet A8 3D Printera je 183,57$, no ako upišete kuponski kod “GBTE” cijena se spušta na 165,21$, što je za ovaj uređaj zaista vrlo mala cijena. Sigurno vas zanimaju dodatni detalji, potražite ih na , gdje ga možete i kupiti.

I treći zanimljiv proizvod koji vam želimo predstaviti je Beelink MINI MXIII II Android TV Box. O samim ovim uređajima ne trebamo puno pričati, nevjerojatno su popularni i svatko ih želi imati jer im je cijena vrlo privlačna. Ovaj model radi na Amlogicovom S905X procesoru, uz 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije.

Ovaj TV Box podržava nove kodeke, radi na Android 6.0 Marshmallow OS-u cijena mu je privlačna, samo 56,90$. No već pogađate, i za njega imamo kuponski kod “GBCNA” i cijena se automatski spušta. Sve detalje o ovom TV Boxu potražite na , gdje ga također možete i kupiti.

Nije vam to dovoljno, hoćete još kuponskih kodova. Ok, može… :)
– GBCNA
– MB2IT
– XiaomiR
– GPD28
– scontiamolo1
– Sarakhamirob
– OP3AniverGBnow

Ni to vam nije dovoljno, još hoćete? Pa nevjerojatno… :) Evo vama lijepo za 3. GearBestov rođendan pa se sami igrajte. Kako ih osvojiti sve vam piše na stranici s kuponima. Isplati se pogledati.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.