Moj Vip aplikacija iz Vipneta – brže i jednostavnije upravljanje računima s mobilnog uređaja

Fotografija članka: Moj Vip aplikacija iz Vipneta – brže i jednostavnije upravljanje računima s mobilnog uređaja

Moj Vip mobilna aplikacija omogućit će svim Vip pretplatnicima i Vipme korisnicima korištenje raznih usluga – pregled računa, provjeru trenutne potrošnje, stanje besplatnih minuta, SMS poruka i podatkovnog prometa te obnovu Vipme računa.

Oglas

Najnoviju aplikaciju iz Vipnetova portfolia u ovom je trenutku moguće preuzeti s Google Playa, a uskoro će za download biti dostupna i putem App Storea. Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije korisnicima će biti znatno olakšano i pojednostavljeno upravljanje vlastitim računima, te će im u svakom trenutku i na bilo kojem mjestu za to biti dovoljan tek njihov mobilni uređaj.

Aplikacija u svojoj inicijalnoj fazi nudi brojne mogućnosti, pa tako svi Vip pretplatnici mogu provjeriti trenutnu potrošnju, stanje besplatnih minuta, SMS-a i podatkovnog prometa te dobiti uvid u svoje mjesečne račune i preuzeti račun u PDF formatu, a uz to su u mogućnosti promijeniti status Mobilnih surf paketa te usluge Putne minute. Vipme korisnici imaju mogućnost provjere stanja na računu i datuma isteka bona, obnove Vipme računa, prikaza i promjene tarifnog modela, prijave u Vipme&više program te pregleda korisničkih benefita. Konačno, Vipme korisnici kroz aplikaciju mogu zatražiti i svoj SOS kredit kako bi „oživjeli“ svoj račun u situaciji kada im je na raspolaganju ostalo manje od 10 kuna.

Aplikacija je besplatna, a prijenos podataka unutar Vip mreže se ne naplaćuje. Sve što je potrebno za korištenje Moj Vip mobilne aplikacije je uređaj koji je kompatibilan s iOS i Android operacijskim sustavima.

Više informacija o aplikaciji možete saznati na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.