Mobogenie Android Manager: korisni pratitelj za smartphone i tablete [preporučujemo]

Fotografija članka: Mobogenie Android Manager: korisni pratitelj za smartphone i tablete [preporučujemo]

Posjedujete li neki android smartphone, predlažemo vam da isprobate Mobogenie Android Manager, odličnu PC aplikaciju,  za vaš smartphone ili tablet.

Oglas


Iako  proizvođači smartphonea imaju programe za obavljanje različitih zadataka poput upravljanja kontaktima, slanje poruka, instaliranje aplikacija, backup itd. korištenjem PC računala, često imamo osjećaj da ti alati nisi kompletni. Zato mislimo da bi Mobogenie Android Manager, mogao zadovoljiti vaše potrebe. Neke od njegovih mogućnosti uključuju: Upravljanje SD karticom, backup i vraćanje aplikacija, kontakata, poruka, glazbe, fotografija ili video materijala kao i njihovo upravljanje. Pohranjuje instalirane. apk datoteke na računalo, traži aplikacije na Google Play-u i instalira ih u smartphone i ažurira. Isto tako možete bez problema preuzeti YouTube video u MP4, FLV i 3GP formatu, melodije i pozadine iz cijelog weba.

Ono što će vam se dodatno svidjeti je to da Mobogenie koristi podatkovnu vezu računala za preuzimanje svih stvari i onda ih gura na uređaj. Aplikaciju možete preuzeti ovdje, instalirati na računalo . Da bi aplikacija radila, potrebno je da imate USB upravljački programe za vaš smartphone j instaliran na računalu. Aplikacija Mobogenie je kompatibilna s Windows XP, 2003, Vista, Windows 7 i 8, operativnim sustavima.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.