Mobis.hr ima još samo 2 dana akcije na iPhone pametne telefone – evo 5 razloga ih odabrati!

Fotografija članka: Mobis.hr ima još samo 2 dana akcije na iPhone pametne telefone – evo 5 razloga ih odabrati!

Posjetite mobis.hr i iskoristite akciju na iPhone pametne telefone! Evo i zašto je dobro odabrati iPhone i koji je model najbolji za tebe.

Oglas

Na do 23.03.2018. čekaju te Apple pametni telefoni već od 2.699,00 kuna, a sniženi su i najatraktivniji modeli poput i !

U nastavku donosimo i pet razloga zašto odabrati nove iPhone uređaje.

1. Apple ima sve, od kompaktnog zaslona do beskrajnog zaslona
Iako zasloni mobitela nezaustavljivo rastu u širinu i dužinu, zadržao je kompaktni 4“ zaslon koji je idealan za korištenje samo s jednom rukom. Za sve one koji žele mobitel koji neće viriti iz svakog džepa ili torbice, onda je iPhone SE 32GB model za njih.

Uz to ovaj modeli ima čak 32 GB memorije koje je sasvim dovoljno za sve tvoje fotografije, video zapise ili omiljene aplikacije. Na mobis.hr možeš pronaći po vrhunskoj akcijskoj cijeni od 2.699,00 kuna i to u sve četiri dostupne boje.

je potpuna suprotnost iPhone SE modelu. Gotovo cijena prednja strana uređaja je samo zaslon, od ruba do ruba! Ovo je prvi OLED zaslon koji savršeno reproducira boje, daje nevjerojatno duboku crnu boju i kontrast.

2. Vrhunska integracija softwarea i hardwarea!
Apple pametni telefoni rade savršeno sinkronizirano. Prilikom kreiranja i izrade uređaja posvetila se posebna pažnja kako bi sve radilo besprijekorno savršeno. Najbolji primjer je kamera koji zahvaljujući vrhunskim karakteristikama kamere osigurava najbolje fotografije i fenomenalne mogućnosti poput uređivanja već snimljenih fotografija.

3. Korištenje Apple mobitela jednostavno je i intuitivno
iOS operativni sustav dizajniran je tako da je jednostavan za navigiranje i korištenje. Sve aplikacije nalaze se na zaslonu, otvaraju se jednim dodirom, a izlaze pokretom prsta ili home tipkom. Sama ideja oko sustava nije se puno promijenila od prvog iOS još u 2007. jer ako nešto funkcionira onda to vrijedi i zadržati!

4. Sustav je čist, bez suvišnih sadržaja i bez trzanja
Kod iOS nećete dobiti višak sponzoriranih aplikacija koje jesu ponekad iznimno korisne, ali mogu zakrčiti sustav i biti smetnja. Uz to, je poznat po tome da radi bez trzanja i smrzavanja!

Ako tražiš najviše memorije i prostora za sve svoje sadržaje, odaberi !

5. Apple mobiteli jednostavno su prekrasni
Tu nemamo više ništa za dodati, vjerujemo da ćemo se svi složiti da je njihov dizajn nenadmašan. Dokaz elegancije i suvremenog čistog dizajna.

. Osigurana je besplatna dostava koja stiže na tvoju adresu najčešće već u roku od 2 dana! Omogućeno je plaćanje na rate, Paypalom, Internet bankarstvom ili gotovinom prilikom pouzeća. Mobis.hr educirani prodavači stoje ti na raspolaganju.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.