Mobilno beskontaktno plaćanje na MWC 2010

Fotografija članka: Mobilno beskontaktno plaćanje na MWC 2010

Sudionicima Mobile World Congress u Barceloni, tvrtke su dale na korištenje i testiranje 400 NFC uređaja koji sadrže Telefónica O2 SIM karticu sa početnih 60 € kredita, i La Caixa Viza aplikaciju za mobilno plaćanje. Sudionici mogu koristiti NFC telefone za platiti hranu i piće na više od 30 trgovačkih lokacija širom kongresa. Način kupnje je jednostavan. Potrebno je držati Samsung NFC mobitel prema terminalu beskontaktnog plaćanja za kupnju ispod 10 €. Plaćanje iznad 10 € zahtijeva pristupni kôd koji sudionik utipka u slušalicu prije nego što se predstavi na terminalu. On-line transakcije su ovlaštene, a sredstva se odbijaju od La Caixa Visa računa.
Mobitel NFC usluge će promijeniti način na koji ljudi koriste mobilne telefone, sve, od plaćanja, putovanja itd. kako bi osigurali udobnost i praktičnost u stilu života potrošača širom svijeta. Komercijalno lansiranje mobilne SIM-based NFC usluge očekuje se ove godine. GSMA Pay-Kupi-mobilna inicijativa dobila je potporu preko 50 mobilnih operatera.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.