Mobilna preklopna torbica sa 5 solarnih panela po sniženoj cijeni na Cafago webshopu

Fotografija članka: Mobilna preklopna torbica sa 5 solarnih panela po sniženoj cijeni na Cafago webshopu

Svakodnevno pretražujemo webshopove u potrazi za korisnim uređajima i dodacima koji bi vam mogli svakodnevno koristiti. Ovaj puta mislimo kako smo pronašli vrlo koristan dodatak, a je torbica sa solarnim panelima.

Oglas

Radi se o vrlo korisnom dodatku koji bi praktički svakome dobro došao u ruksaku. Većina se korisnika žali kako im je baterija na pametnom telefonu preslaba ili se brzo troši, tako da bi vam ova preklopna multifunkcijska odlično došla u vašem ruksaku, torbi, u domu, na poslu, bilo kada i bilo gdje. Ovaj model s čak 5 solarnih ćelija smo pronašli na po sniženoj cijeni, a odlična je vijest što smo pronašli i izdašan kuponski kod.

Uz pomoć ove preklopne torbice sa čak pet solarnih panela možete puniti svoj pametni telefon kada god se nalazite na dnevnom svjetlu ili još bolje na suncu, bilo gdje i bilo kada. Osim što je ovo praktički besplatan izvor sunčeve energije, ovo je istovremeno i ekološko rješenje.

Kao što možete vidjeti i na slici, ovu preklopnu solarnu torbicu samo postavite na vaš ruksak i čak i dok hodate možete puniti bateriju vašeg pametnog telefona. Jedna ćelija ima ulaznu snagu od 250 mAh, a pet ukupno daju 1250 mAh. Maksimalna izlazna snaga je 1,5A, što je i više nego dovoljno za vaš pametni telefon.

Zahvaljujući kožnom materijalu i preklopnom dizajnu ova torbica, kako smo je nazvali, može imati i još neke zgodne funkcije. Primjerice, u nju možete staviti vaš pametni telefon i tako ga dodatno zaštititi od udaraca, a možete je namjestiti i kao postolje te tako gledati filmove ili igrati video igre.

U kompletu ćete dobiti i USB kabel od 50 centimetara (2A) s kojim odmah možete puniti vaš pametni telefon, a zgodan dodatak je i “compass hook”. Inače je dimenzija 21,2 x 14 x 3 centimetra i težak 322 grama. Ovo je definitivno dodatak koji vrijedi imati.

Ova se mobilna preklopna multifunkcijska torbica sa 5 solarnih panela nalazi u prodaji na po cijeni od samo 29,65$, no ako upišete kuponski kod “MY71” cijena će se spustiti na samo , što je vrlo mala cijena za veliku energetsku slobodu. Inače, kuponski kod vrijedi do kraja mjeseca, odnosno do 31. ožujka.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.