Mobility Day 2013 – 7. po redu konferencija očekuje nas u rujnu u Zagrebu

Fotografija članka: Mobility Day 2013 – 7. po redu konferencija očekuje nas u rujnu u Zagrebu

Po sedmi put po redu na Mobility Day 2013 konferenciji okupit će se hrvatski i regionalni profesionalce koji će predstaviti novosti iz svijeta mobilnih tehnologija i rješenja. Naš Racunalo.com portal je već 4. godinu za redom medijski pokrovitelj.

Oglas

Mobility Day 2013 konferencija se zadnjih godina etablirala u vodeću regionalnu konferenciju na temu mobilnih uređaja, tehnologija i rješenja,  a i ove će se godine održati u zagrebačkom hotelu Antunović.  Organizatori su tradicionalno tvrtke Mobendo i Citus.

Očekujemo kako će i ove godine konferencija okupiti više od 350 sudionika koji će ponovo imati prilike saznati najnovije vijesti i sudjelovati na stručnim predavanjima iz područja mobilnih tehnologija, uređaja i razvoja mobilnih aplikacija i usluga. Mobility Day 2013 konferencija primarno je usmjerena na donosioce odluka, IT profesionalce i razvojne inženjere koji mobilna rješenja koriste i upotrebljavaju u svakodnevnom poslovanju ili se pak bave razvojem rješenja za mobilne uređaje i mobilne platforme.

Pokretači i organizatori konferencije su Andrej Radinger iz tvrtke Mobendo i Tomislav Bronzin iz tvrtke Citus, obojica istaknuti članovi Microsoft Valued Professional zajednice (MVP) te pioniri u razvoju mobilnih poslovnih rješenja.

U sklopu Mobility Day 2013 konferencije i ove se godine očekuju zanimljivi sadržaji i predavači,  vodeći stručnjaci na području mobilnog razvoja i mobilnog poslovanja, među kojima posebno ističemo 10-tak Microsoft MVP-a iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Rumunjske, Slovenije, Njemačke te stručnjake iz tvrtki partnera (VIPnet, Samsung, InfoKod) te niza drugih tvrtki koje imaju veliko iskustvo u razvoju i implementaciji mobilnih rješenja. Središnje teme ovogodišnje Mobility Day 2013 konferencije su korištenje osobnih uređaja u poslovnom okruženju (BYOD), centralno upravljanje mobilnim uređajima i mobilna rješenja za digitalne sadržaje. To su teme koje postaju sve važnije i neizostavni su dio kako u poslovnom okruženju, tako i u obrazovnim institucijama. Također, digitalni sadržaj i centralno upravljanje uređajima neovisno o vrsti uređaja ili softverske platforme postaje sve važnije i u tzv. “Consumer” segmentu krajnji potrošača.

Informacije o nadolazećoj Mobility Day 2013 konferenciji, najavi sadržaja te zanimljivih predavača možete pratiti putem službene konferencijske strance gdje ćete uskoro moći prijaviti svoje sudjelovanje ili nas pratite putem kanala društvenih mreža: ili .

Službeni sponzori Mobility Day 2013 konferencije su tvrtke VipNet, Samsung, InfoKod, Hotel Antunović, a medijski konferenciju podržavaju ICTBusiness.info, Infotrend, IQ Magazin, Mobil.hr, Večernji list, TPortal, te naš Racunalo.com portal koji je već 4. godinu za redom medijski pokrovitelj.

Detalje o MobilityDay 2013 konferenciji (lokacija, vrijeme, prijava, Google Mapa,…) potražite u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.