Mobility Day 2009 – vodeći stručnjaci mobilnog poslovanja na jednom mjestu

Fotografija članka: Mobility Day 2009 – vodeći stručnjaci mobilnog poslovanja na jednom mjestu

Mobility Day 2009 - vodeći stručnjaci mobilnog poslovanja na jednom mjestu

U organizaciji tvrtki Citus i Mobendo 10. rujna će se u Hotelu Antunović u Zagrebu održati dan mobilnih tehnologija – Mobility Day 2009. Ovo redovito godišnje okupljanje namijenjeno je donosiocima odluka i IT profesionalcima koji se bave razvojem rješenja na suvremenim mobilnim platforma, ali i svim poslovnim menadžerima i pojedincima koji razmatraju ili se praktično koriste mobilnim tehnologijama u svakodnevnom poslovanju. Središnja tema ovogodišnjeg skupa je nadolazeći mobilni operacijski sustav Windows Mobile 6.5. te svi noviteti vezani uz novu platformu, kako s korisničke, tako i s programerske i infrastrukturne strane. O temama će na konferenciji govoriti niz vodećih domaćih i međunarodnih govornika s područja mobilnog poslovanja.

Uvodni govor konferencije održat će Andreas Garantziotis iz Microsofta, Mobile Solutions Manager za Centralnu i Istočnu Europu, nakon čega će sudionici u poslovnom dijelu konferencije imati priliku poslušati predavanja o mobilnim rješenjima, mobilnoj zaštiti na radu te vidjeti primjere iz prakse. Dio konferencije za razvojne inženjere (Development Track) obuhvaća teme poput najboljih praksi u razvoju korisničkih sučelja i primjeni Windows Mobile 6.5. U dijelu konferencije za IT profesionalce (IT Pro Track), među ostalim su predviđena predavanja o slanju mobilnih poruka i sadržaja (Mobile Messaging), SQL poslužiteljima i Exchange platformi, kao i novim aplikacijama i sustavima za Windows Mobile 6.5 operacijski sustav.

„Konferencija je jedinstven događaj u ovom dijelu Europe, jer je jedina koja objedinjuje poslovni i tehnološki aspekt mobilnosti poslovanja. Cilj nam je približiti prednosti mobilnog poslovanja tvrtkama i organizacijama u Hrvatskoj te na konkretnim poslovnim primjerima prikazati kako je riječ o rješenjima koja doprinose uštedi i učinkovitosti u poslovanja. Na konferenciji ćemo također govoriti i o izazovima prilikom njihova uvođenja, ali i razvoja cjelovitih i primjenjivih rješenja“, izjavio je Tomislav Bronzin, organizator konferencije i direktor tvrtke Citus.

Generalni pokrovitelj konferencije je tvrtka T-Mobile. Glavni sponzori su tvrtke infoKod, Selmet, Špica-Motorola, FatDUX i Hotel Antunović. Sponzori konferencije su tvrtke Algebra, posao.hr, Span, i Hewlett-Packard, dok su medijski pokrovitelji IT-infoNEWS i mjesečnik infoTrend. Konferencija se odvija uz podršku Microsofta i Međunarodnog .NET udruženja (INETA).

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.