Mobile Spring Sale – promotivna prodaja pametnih telefona na Geekbuyingu

Fotografija članka: Mobile Spring Sale – promotivna prodaja pametnih telefona na Geekbuyingu

Na posebno pripremljenoj Mobile Spring Sale promotivnoj stranici na Geekbuying webshopu pronaći ćete velik broj novih pametnih telefona različitih proizvođača i cijena.

Oglas

Kao i inače, pametni telefoni su podijeljeni po kategorijama, kako biste se lakše snalazili. U ponudi su uređaji brojnih poznatih proizvođača kao što su Xiaomi, Meizu, ZTE, LeEco, Nokia, Ulefone, Blackview i mnogi drugi. Sve ćete ih pronaći na istoj Mobile Spring Sale promotivnoj stranici na .

Prva kategorija je ona brzinska, ili kako je često zovu “Flash Deal” gdje u 24 sata možete nabaviti neke pametne telefone po sniženim cijenama i u ograničenim količinama. Tu smo pronašli modele kao što su Xiaomi Mi 6, LeEco Le Max 2, Uhans K5000, Ulefone MIX i mnogi drugi. Iznad ćete vidjeti i koliko još vremena imate za kupovinu uređaja, odnosno kada kreće nova akcija.

Sve ćete ih pronaći na promotivnoj stranici na .

Od novih modela koji su se pojavili u webshopu vrijedi istaknuti novi Ulefone Power 3S, Meiigoo Note 8 i Xiaomi Redmi 5 Plus, a tu su i neki novi modeli kao što su M-Horse Pure 2, Elephone P8 Max, ZTE Nubia Z17 Lite, Oukitel U18 i OnePlus 5T.

Posljednja rubrika je najbogatija i krije pametne telefone koji su grupirani po proizvođačima, a svima je snižena cijena, no i količine su ograničene, tako da preporučujemo pogledati ponudu čim prije stignete. Od brendova tu su Xiaomi, Leagoo, Homtom, Blackview, Huawei, Elephone i mnogi drugi.

Nećemo dalje duljiti jer nema potrebe – svakako posjetite Mobile Spring Sale promotivnoj stranici na i pregledajte ponudu, barem vas to ništa ne košta.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.