Mobiexpress postao ovlašteni distributer SJCAM akcijskih kamera i opreme

Fotografija članka: Mobiexpress postao ovlašteni distributer SJCAM akcijskih kamera i opreme

Popularni hrvatski Mobiexpress webshop koji se specijalizirao za mobilne uređaje i opremu od sada ima novo ime u svojoj ponudi – SJCAM akcijske kamere s odličnim omjerom uloženog i dobivenog.

Oglas

Mobiexpress (M.E.T. d.o.o.) od veljače 2017. godine postao je ovlašteni distributer SJCAM kamera i opreme, jednog od najbrže rastućih brendova akcijskih kamera u svijetu. Radi se o kompaniji sa sjedištem u Shenzhenu, a do sada su se pojavili brojni modeli akcijskih kamera od kojih su mnoge dostupne i u Hrvatskoj. Zgodno je spomenuti kako uz svaku kameru dolazi vodootporno kućište i 15 dodataka, a dodatno možete kupiti još 25 različitih dodataka i nosača.

U Hrvatskoj su dostupni slijedeći modeli SJCAM kamera – SJ4000, SJ4000 WiFi, SJ5000, SJ5000 WiFi, SJ5000X Elite, M20, SJ7 Star i SJ360, kao i dodatna oprema. Inače, akcijske kamere su danas postale “must have” i primjena im je nevjerojatno bogata za sve vrste snimanja u prvom redu na otvorenom (skijanje, biciklizam, moto, karting, planinarenje, podvodno snimanje, bilo koje nekonvencionalno snimanje, kao i za snimanja u zatvorenom prostoru).

Svaka SJCAM (Wi-Fi) akcijska kamera može se preko SJCAM Zone App aplikacije spojiti na iOS i Adroid mobilne uređaje, a snimljeni video se može odmah podijeliti putem iste aplikacije na Facebook, Twitter, Google+, Instagram. SJCAM kamera je također kompatibilna i sa drugim OEM sličnim aplikacijama. Isto tako, SJCAM Zone App aplikacija u potpunosti može upravljati kamerom, podržava i sve popularniji “live feed” (snimanje uživo), te ima minimalnu rezoluciju od 1080p (sve do 4K kod modela SJ7 Star).

su odlične alternative skupljim GoPro kamerama po prihvatljivijim cijenama. Kada već spominjemo cijene, one se kreću ovako:
•    SJ4000 – 749,00 kn
•    SJ400 WIFI – 899,00 kn
•    SJ5000 2.0 – 999,00 kn
•    Sj5000 WIFI 2.0 – 1.199,00 kn
•    SJ5000X Elite – 1.499,00
•    SJ360 – 1.599,00 kn
•    SJ7 Star – 2.399,00 kn
•    Dodaci i nosači – od 29,00 do 269,00 kn

Važno je znati kako će se uskoro aktivirati i koje će biti službena podrška o novim firmware nadogradnjama, kao i pripadajućim uputama, a također ćete pronaći i popis distributera i partnera gdje ćete je moći kupiti. Isto tako, osigurani su podrška, rezervni dijelovi, nadogradnja firmwarea i poravak oštećenih kamera (svi rezervni dijelovi su dostupni).

Već sada ih možete kupiti na . Dobit ćete i osiguran servis te hrvatsko jamstvo od 12 mjeseci na sve kamere kupljenje u M.E.T. d.o.o. ili partnera. Za kamere kupljenje na nekom drugom mjestu garancija ne vrijedi, a autentičnost kamere možete također provjeriti na (ili ).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.