Mladen Pejković od 1. kolovoza prelazi u Telekom Austria Grupu

Fotografija članka: Mladen Pejković od 1. kolovoza prelazi u Telekom Austria Grupu

Predsjednik Uprave Vipneta Mladen Pejković početkom idućeg mjeseca radi na novom radnom mjestu kao Chief Technology Development Officer u u kompanijskoj središnjici u Beču.

Oglas

Pejković će se na tom mjestu baviti strateškim razvojem tehnologije novih generacija i konvergencijom za sva tržišta. Pored toga, Mladen Pejković preuzima i funkciju člana Uprave i glavnog direktora za tehniku Velcoma, vodećeg bjeloruskog operatora s 5 milijuna korisnika koji je dio Telekom Austria Grupe od 2007. godine.

Pejković u Beč odlazi nakon 15 godina provedenih u Vipnetu, pri čemu je bio član tima koji je pokrenuo i razvijao poslovanje još u startup fazi tvrtke. Od toga je 11 godina proveo na mjestu člana Uprave i glavnog direktora za tehniku te 6 i pol godina na mjestu predsjednika Uprave Vipneta.

Pejković je karijeru u Vipnetu započeo 1999., a 2003. postao je član Uprave i glavni direktor za tehniku Vipneta. Od 2006. do 2009. Pejković predsjeda i Odborom za tehnologiju Mobilkom Austria Grupe dok 2007. postaje predsjednik Uprave Vip Operatora u Makedoniji. U Vipnet se vraća 2008. godine te uz funkciju glavnog direktora za tehniku postaje postaje predsjednik Uprave i tu je funkciju obnašao do danas.

Poziciju predsjednika Uprave Vipneta od 1. kolovoza preuzet će Jiří Dvorjančanský koji će ujedno preuzeti i poziciju člana Uprave za marketing, prodaju i službu za korisnike koju je u Vipnetu do 1. srpnja obnašao Mario Cvitković. Novi predsjednik Uprave Vipneta Jiří Dvorjančanský dolazi iz tvrtke Telefónica Češka Republika gdje je od 2010. bio zadužen za marketinšku diviziju.

Adrian Ježina koji od 2012. obnaša funkciju člana Uprave Vipneta za cloud, multimediu i fiksni pristup, preuzima funkciju člana Uprave i glavnog direktora za tehniku Vipneta.

Mladen Pejković od 1. kolovoza prelazi u Telekom Austria Grupu

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.