MIUI uskoro dobiva Split Screen i Picture-in-Picture značajke

Fotografija članka: MIUI uskoro dobiva Split Screen i Picture-in-Picture značajke

Xiaomi je službeno objavio kako njihovo planetarno popularno korisničko sučelje MIUI dobiva neke nove i zanimljive značajke.

Oglas

Tako će ubuduće sastavni dio svih uređaja baziranih na MIUI-u biti split screen i picture-in-picture značajke koje bi trebale doći sa sljedećom velikom nadogradnjom. Na žalost, za sada još ne znamo kada će navedena nadogradnja doći na Xiaomi pametne telefone.

Riječ je o značajkama koje su već viđene kod nekih proizvođača smarfona, a možemo reći da će split screen omogućiti MIUI korisnicima da na jednom zaslonu mogu imati otvorene dvije aplikacije, a ovu značajku će se moći koristiti u okomitom ili vodoravnom položaju uređaja.

Druga značajka naziva picture-in-picture ili slika u slici omogućuje minimiziranje aplikacija u male prozorčiće koji se mogu smjestiti bilo gdje na zaslon uređaja. Na kraju je pitanje samo hoće li sve ili samo neke aplikacije biti kompatibilne sa novim značajkama te koji će ih modeli Xiaomi smartfona prvi dobiti, no vjerujemo da ćemo to uskoro saznati kada ova nadogradnja “sleti” na naše Xiaomi smartfone.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.