MIUI 9 – pojavili se screenshotovi i prije službene premijere

Fotografija članka: MIUI 9 – pojavili se screenshotovi i prije službene premijere

I prije same službene MIUI 9 premijere, pojavile su se prvi screenshotovi koji pokazuju… hm, ne baš puno. Ali ono što je sigurno, devetka se približava.

Oglas

Vijest koju nestrpljivo očekuju vlasnici Xiaomi i drugih smartfona koji rade na MIUI sučelju. Novi MIUI 9 bi trebao pružiti bolje korisničko iskustvo jer će, kako kažu u Xiaomiju, biti fluidniji, stabilniji i moćniji. Novu inačicu smo najavili još krajem 2016. godine, sjećate se, o tome.

Ovog su se tjedna na Weibo mreži pojavile i prve prave informacije o MIUI 9, ili točnije rečeno radi se o prva tri screenshota koji donekle pokazuju izgled novog sučelja, a koje je objavio zamjenik šefa marketinga u Xiaomiju. To su Home ekran, ekran s aplikacijama i Task Manager.

Vidljiv je plošni stil (flat), a naglasak je na geometriji i malo drugačijem grafičkom dizajnu. U svakom slučaju, za očekivati je kako će MIUI 9 biti bolji u svim područjima. Pitamo se – hoće li se zaista moći brisati sistemske aplikacije bez utjecaja na rad OS-a, kako je najavljeno? :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.