MIUI 8.2 China i Global Stable ROM – nova lista uređaja koji će ga dobiti

Fotografija članka: MIUI 8.2 China i Global Stable ROM – nova lista uređaja koji će ga dobiti

Već je prošlo dosta vremena od kada se pojavila nova MIUI inačica koja donosi osjetne promjene. I evo je, kažu kako će novi MIUI 8.2 donijeti velike promjene na vaš pametni telefon.

Oglas

Trebate znati dvije stvari – MIUI sučelje nemaju samo Xiaomi pametni telefoni nego i mnogi drugi (HTC, Samsung, LG, ZTE, Oppo, Huawei,…), listu uređaja kao i vašu inačicu za download možete pronaći na službenim stranicama na . I drugo, s novim MIUI 8.2 trebao bi doći i Android 7.0 Nougat, no to se ne mora dogoditi odmah, iako je paket poveći i različitih veličina za pojedini model (primjerice za Mi Max je 1,4 GB) tako da treba očekivati veće promjene.

Isto tako, nije loše prije samog ažuriranja pohraniti svoje podatke (kontakte, poruke, pozive…) za svaki slučaj. U nastavku donosimo popis uređaja koji će dobiti stabilnu inačicu (China Stable ROM ili Global Stable ROM). Možete je skinuti već danas s linka iznad ili pričekati da vam se pojavi automatski preko OTA sustava (Over-The-Air) ugrađenog u vašem pametnom telefonu.

U nastavku slijedi popis Xiaomi uređaja koji će dobiti MIUI 8.2. Primijetit ćete kako su obje liste u dva dijela – prvo su uređaji koji će sigurno u bliskoj budućnosti dobiti MIUI 8.2, a drugo su uređaji na kojima kompanija užurbano radi kako bi i njima osigurala novi OS (piše “working on it”).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.