MIUI 7.2 nadogradnja počela stizati na Xiaomi uređaje

Fotografija članka: MIUI 7.2 nadogradnja počela stizati na Xiaomi uređaje

Prošlo je nekoliko mjeseci od kada je Xiaomi predstavio MIUI 7.1 verziju svojeg korisničkog sučelja, a sada saznajemo kako na podržane uređaje polako dolazi i 7.2 verzija MIUI ROM-a.

Oglas

Ova OTA nadogradnja za sada dolazi samo na kineske varijante kompanijinih uređaja, a očekuje se da bi se vrlo brzo trebala pojaviti i na globalnim verzijama. Xiaomijevi uređaji koji su za sada uključeni u ovu nadogradnju su Mi 5, Mi 4S, Mi Note Pro, Mi 4c, Mi Pad 1, Redmi Note 4G (Single SIM) i Redmi 1S.

Uređaji koji bi naknadno trebali dobiti ovu nadogradnju, što bi prema najavama trebalo biti oko 9. ožujka, su Mi Note, Mi 3, Mi 4, Mi 4i, Mi 2/2S, Mi Pad 2, Redmi 3, Redmi Note 3, Redmi Note 2, Redmi Note 4G (Dual SIM), Redmi Note 3G, Redmi 2A i Redmi 2.

S obzirom da vrlo vjerojatno na svojem Xiaomi uređaju još niste dobili obavijest za nadogradnju softvera, a nestrpljivi ste isprobati novi MIUI 7.2 tada cijeli MIUI ROM za svoj uređaj možete preuzeti sa .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.