Mireo proslavio 10. godina uspješnog poslovanja – DON’T PANIC! :)

Fotografija članka: Mireo proslavio 10. godina uspješnog poslovanja – DON’T PANIC! :)

Tvrtka Mireo d.d., specijalizirana za razvoj geoinformacijskih, navigacijskih i telematičkih tehnologija, od svojih početaka 2001. godine uzdaje se u vlastiti razvoj inovativnih softverskih proizvoda vrhunske kvalitete. Zahvaljujući tehnološki superiornim rješenjima, u kojima je naročita pažnja posvećena potrebama korisnika, Mireo svoj navigacijski softver viaGPS uspješno izvozi na više od 70 tržišta širom svijeta. „Učiti, učiti, imati jasnu ideju i biti uporan u ostvarivanju ideje je nužno za iole ozbiljan pokušaj na tržištu. A za tržišni uspjeh je uz vlastito znanje, trud i upornost potrebno i puno sreće. Međutim, najzadovoljniji smo činjenicom da radimo ono što volimo i da od toga možemo živjeti.“ izjavio je Leonardo Siladić, predsjednik Uprave Mirea, na domjenku povodom rođendana tvrtke.

Mireovi stručnjaci predstavili su glavne proizvode tvrtke, među kojima je najpopularniji upravo najstariji proizvod – karta Republike Hrvatske, najpotpunija i najtočnija na tržištu. Za poslovne korisnike izdvajamo sustav za daljinski nadzor i upravljanje voznim parkom, naziva Mireo Fleet. Namijenjen je tvrtkama različitih profila i veličina, a u sustavu trenutno ima više of 3.000 vozila klijenata u Hrvatskoj. 

Gosti su imali priliku isprobati i Mireo DON’T PANIC, aplikaciju koja pametne telefone iPhone, Android i Bada pretvara u uređaje za GPS cestovnu navigaciju. DON’T PANIC je ujedno i prvi proizvod koji Mireo predstavlja tržištu smartphone aplikacija, na  App Storeu (http://itunes.apple.com/hr/app/dont-panic-croatia/id418702483?mt=8).

Zanimanje gostiju privukao je Željko Pervan, sjajni komičar, koji je za aplikaciju Mireo DON’T PANIC snimio glasovne upute za navigaciju, uz dodatak par svojih originalnih savjeta. Pervanova verzija glasovnog navođenja već ima brojne poklonike među domaćim korisncima iPhonea, a može ju se besplatno preuzeti s www.mireo.hr/dontpanic.asp.

Mireo je povodom svog desetog rođendana iznenadio goste i posebnom adrenalinskom iskustvom – pravom rally vožnjom s hrvatskim prvacima Šebaljom i Klincom (http://www.sebaljklinc.com), kojima je Mireo glavni sponzor. „Strastveno, hrabro i fokusirano, pouzdajući se u vlastito znanje i stručnost – Mireo nastavlja svoj rally; sljedeća pobjeda je osvajanje tržišta mobilnih aplikacija.“ izjavio je Ivica Siladić, član Uprave Mirea, zaokružujući priču o Mireu, uspješnoj domaćoj tvrtki.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.