MiraScreen WiFi Display Receiver – odličan dodatak za kućnu zabavu, jeftiniji na Cafago webshopu

Fotografija članka: MiraScreen WiFi Display Receiver – odličan dodatak za kućnu zabavu, jeftiniji na Cafago webshopu

Vrlo koristan dodatak vrlo je koristan jer ćete za vrlo malo novca donijeti puno zabave u vašu obitelj. Naravno, sami ćete odlučiti kako iskoristiti MiraScreen WiFi Display Receiver, a koji smo pronašli po sniženoj cijeni na popularnom Cafago webshopu.

Oglas

U ovo zimsko vrijeme nekako nam je teško izaći iz kuće, iz topline, osim ako idete na posao i odrađujete vaše svakodnevne obaveze izvan doma. No, kada se vratite i poželite se dobro zabaviti u krugu obitelji ili prijatelja, u tome vam može pomoći ovaj vrlo zanimljivi MiraScreen WiFi Display Receiver kojeg smo pronašli po sniženoj cijeni na . Na kraju članka ćemo vam otkriti i kuponski kod.

Naravno, ukratko ćemo vam i objasniti kako ovaj zgodni dodatak funkcionira. Naime, radi se o uređaju koji može sliku s vašeg pametnog telefona, tableta ili prijenosnog računala bežično projicirati na veliki ekran kao što je HDTV, drugi monitor, projektor ili sličan uređaj. Spomenuti se uređaji međusobno povezuju preko standardne Wi-Fi veze (do 150 Mbps) i preko nje možete prenositi audio i video signal (1080p) na drugi uređaj.

Ono što je vrlo koristan podatak je kako ovaj uređaj podržava sve popularne standarde za bežično “bacanje” slike kao što su Miracast, DLNA i Airplay. MiraScreen WiFi Display Receiver ćete jednostavno spojiti preko HDMI ulaza na HDTV, projektor ili monitor i vrlo jednostavno povezati s vašim pametnim telefonom, tabletom ili laptopom.

Što to znači u praksi? To znači da sve što se nalazi na malom ekranu vašeg mobilnog uređaja prebaciti na veliki ekran – gledati filmove ili vaše snimljene obiteljske video uratke, surfati po Internetu, pregledavati obiteljske fotografije, slušati glazbu i gledati video spotove, kao i igrati video igre.

Sve u svemu, MiraScreen WiFi Display Receiver je vrlo koristan dodatak koji po zaista minimalnoj cijeni možete nabaviti na , gdje mu je cijena 17,62$, ali ako upišete kuponski kod “MAV16“, cijena će se spustiti na samo , pa čak i ako kupite dva komada (npr. jedan za poklon) nećete morati platiti porez. Inače, kuponski kod vrijedi do 25. ožujka, tako da imate vremena sve detaljno proučiti prije kupovine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.