MIPRO okrugli stol – Budućnost upravljanja internetom, najava

Fotografija članka: MIPRO okrugli stol – Budućnost upravljanja internetom, najava

Što će biti s regulacijom interneta? Hoće li sve zainteresirane strane imati mogućnost utjecaja na upravljanje internetom, sukladno svojim interesima i obvezama?

Oglas

Ove teme raspravit će se na okruglom stolu “HAKOM – budućnost upravljanja Internetom”, koji u sklopu konferencije MIPRO organiziraju Programski odbor konferencije MIPRO i HAKOM.

U sklopu međunarodne konferencije MIPRO, 28. svibnja u 16:30 u hotelu Admiral u Opatiji, održat će se okrugli stol o budućnosti upravljanja internetom pod predsjedanjem HAKOM-a, a okupit će predstavnike državne uprave, akademske i tehničke zajednice, civilnog društva i korisnika te predstavnike privatnog sektora, tj. poduzeća prisutna na hrvatskom tržištu – operatora i proizvođača opreme, rješenja i usluga.

Okrugli stol je podijeljen na dvije tematske cjeline, model upravljanja internetom i mrežna neutralnost, a od njega se očekuje da potakne daljnju diskusiju i razmišljanje o važnim pitanjima interneta u RH.

MIPRO okrugli stol - Budućnost upravljanja internetom, najava

Više o MIPRO-u, međunarodnom skupu za informacijsku i komunikacijsku tehnologiju, elektroniku i mikroelektroniku, može se pronaći u našem . Podsjećamo kako je naš Racunalo.com portal tradicionalni medijski pokrovitelj konferencije MIPRO.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.