Minix Brand Sale – akcijska prodaja Android TV Box uređaja na Geekbuyingu

Fotografija članka: Minix Brand Sale – akcijska prodaja Android TV Box uređaja na Geekbuyingu

Često nas pitate koji Android TV Box kupiti. Jedan od ponajboljih proizvođača zasigurno je Minix, tako da će vam se svidjeti akcijska prodaja koju smo upravo pronašli – Minix Brand Sale, nalazi se na Geekbuying webshopu.

Oglas

Koliko vidimo, akcijska prodaja traje od do 16 svibnja, a na posebnoj nalazi se pregršt Minix Android TV Box uređaja. U ponudi je zaista pregršt različitih modela koji se razlikuju po karakteristikama, naravno i po cijeni.

U bogatoj ponudi Android TV Box uređaja izdvojen je vrlo zanimljivi b, uređaj koji je vrlo povoljan po cijeni, a ono što nudi zaista je puno. Uređaj radi na moćnom 64-bitnom i 4-jezgrenom Amlogic S905 procesoru na 2 GHz (ARM Cortex A53), uz 5-jezgrenu Mali-450 grafiku na 750 MHz. Ugrađeno je 2 GB DDR3 RAM-a (Samsung), uz 16 GB interne memorije (Samsung, eMMC 5.0). Napajalnje je 5V/3A, dimenzija je 12,7 x 12,7 x 2,2 centimetra, te je težak 278 grama.

Praktički ima snagu pametnog telefona.

Minix Neo U1 podržava brzi dual-band Wi-Fi 802.11ac 2 x 2 MIMO (2,4 GHz / 5,0 GHz), kao i Bluetooth 4.1, a ugrađeno je 3x USB ulaza, optički SPDIF ulaz i Gigabitni Ethernet. Inače radi na Android 5.1.1 Lollipop operativnom sustavu. Također podržava 4K2K UHD Video Playback, HDMI 2.0, 4K HEVC hardversko dekodiranje, 4K@60fps,…

Koliko vidimo, uređaj se trenutno nalazi u prodaji po akcijskoj cijeni od samo 107,9$, što je zaista povoljno, a uz sniženu ćete cijenu dobiti i vrijedne poklone. Svakako preporučujemo posjetite i pogledajte cijelu ponudu.

Kada već spominjemo ponudu, ona je bogata. U donjem dijelu akcijske stranice pronaći ćete pregršt Minix modela, kao što su Minix Neo Z64, Neo X8 ili NGC-1 (Windows 10 inačica). Ponuda je zaista bogata, tu su i Minix Neo C adapteri (USB Type-C) s različitim mogućnostima.

Ono što će vam se sigurno svidjeti je kako za sve modele imate i kuponski kod “MINIX20” koji će skinuti čak 20$ od svake cijene. Sve se to također nalazi na istoj .

Ako ste poželjeli imati kvalitetan, jak i cjenovno povoljan Android TV Box i od svog običnog TV-a napraviti pametni, ne kupujte novi TV, ovo je puno pametnije rješenje jer ga možete spojiti na bilo koji TV bilo koje veličine.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.