Microsoft Office 2013: Pretplata ili standardna licenca, sada postoji izbor

Fotografija članka: Microsoft Office 2013: Pretplata ili standardna  licenca, sada postoji izbor

Poznato je da novi Microsoft Office 2013 izlazi početkom sljedeće godine. Možete ga već sada preuzeti i isprobati na 60 dana ako želite da bi vidjeli isplatili se kupiti ili ne isplati investirati u novu inačicu poznatog uredskog paketa.

Oglas

Cijene su poznate: Office Home & Student 2013, uključuje Word, Excel, PowerPoint i OneNote, koštati će 139 dolara po korisniku. Home & Business opcija, koja ima u paketu poznati Outlook, koštati će 219 dolara. Za najpotpuniju inačicu Office koja uključuje Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access i Publisher, potrebno je izdvojiti 399 dolara po korisniku.

Moramo reći da cijene nisu nimalo niske. Ipak, Microsoft je sada prvi puta uključio uz standardne licence i mogućnost korištenja paketa u obliku Office 365. Office 365 je rigorozno testiran proizvod. Softverski paket nosi ISO 27001, SAS70 Type II, EU Safe Harbor, EU Model Clauses, the US Family Educational Rights and Privacy Act (FERPA), and (FISMA) odobrenje. Tvrtka je napravila i poseban “Trust Center” samo za korisnike kako bi osigurali i zadovoljiti sigurnost podataka i integritete. Projekt Office 365 je u početku bio usmjeren na strukture malih tvrtki jer pruža fleksibilnost pretplate ovisno o tome koliko je ljudi i koliko dugo žele koristiti aplikacije. Pretplata je dobra opcija jer jeftiniji je oblik od standardne dozvole, a osim toga, korisnici uvijek dobiva najnoviju verziju softvera.

Za male tvrtke, model pretplate Small Business Premium iznosi 150 dolara godišnje za svakog korisnika. To je prihvatljiva opcija za tvrtke do 10 djelatnika. Svaki od njih može instalirati programe sustava Office na pet računala i dobiti 500 MB prostora u SkyDrive. Osim toga, tvrtka dobiva 10 GB ili 25 GB SkyDrive za pohranu pošte u programu Outlook. Office 2013 kao pretplatu na Office aplikacije mogu sada koristiti i kućni korisnici. Za Office 365 Home Premium cijena iznosi za godinu dana korištenja 99 dolara. To uključuje pristup aplikacijama Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access, na 5 računala, kao i 20 GB prostora za pohranu datoteka u SkyDrive, i 60 minuta mjesečnih pozive na VoIP-servisu Skype.

 

U cijeloj priči najbolje prolaze korisnici koji dolaze iz akademske zajednice. To su uz obrazovne ustanove učenici, studenti i profesori. Microsoft je objavio poseban paket dizajniran za akademsku zajednicu. Bit će dostupan u maloprodaji tijekom Q1 2013, po cijeni od 80 dolara za četiri godine.  Microsoft Office 365 University izdanje bit će ponuđeno online i na Microsoftovim prodajnim mjestima na globalnoj razini. Sadrži Microsoft Word, PowerPoint, Excel, OneNote, Outlook, Publisher i Access. Novi paket također uključuje 27 GB slobodnog SkyDrive za pohranu i 60 minuta Skype mjesečnih poziva. Jedan paket moguće je koristiti na dva korisnička uređaja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.