Microsoftov Lync za Windows Phone i Android

Fotografija članka: Microsoftov Lync za Windows Phone i Android
Za tvrtke,  Lync nudi zamjenu za privatne centrale (PBX) ili tipični desktop, telefonski sustav. „ Nakon implementacije Microsoft Lync 2010 Mobile , korisnici dobivaju potporu za mobilne uređaje temeljene na  Windows Pgone, Android, iOS i Symbian platformama za obavljanje aktivnosti  poput slanje i primanje instant poruka, pregled kontakata i pregled prisutnosti“, navodi se na Microsoftovom  UC blogu.
 

 
Da podsjetimo, RIM također ima slično rješenje BlackBerry za poslovanje.  Ono što zanima nas najviše kao korisnike su klijentske IM aplikacije.  Od prije koji dan je dostupna aplikacija za ….
 
 
…..i uređaje na njihovim Marketima. Klijentske aplikacije zahtijevaju Lync Server ili Office365/Lync online račun. Bez toga ne rade.

 

 
 
 

Očekuje se dostupnost i za druge dvije platforme. U rujnu na tiskovnoj konferenciji Microsoft i Nokia su objavili da ozbiljno rade na poslovnim aplikacijama za Symbian smartphones Belle, što vjerojatno uključuje i Lync platformu. Ukoliko Lync za Symbian Belle bude odobren do kraja godine, klijentska aplikacija trebala bi biti dostupna u siječnju 2012.

Ovdje možete preuzeti vodič.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.