Microsoftov Live Messaging odlazi u mirovinu, zamjenjuje ga Skype – sada službeno

Fotografija članka: Microsoftov Live Messaging odlazi u mirovinu, zamjenjuje ga Skype – sada službeno

Windows Live tim spojio je svoj instant-messaging klijent Live Messenger sa Skype servisom i uslugom.

Oglas

Potrebno se je samo prijavite na Skype pomoću Microsoftovog računa i messenger kontakti će biti tamo u trenu, obavještava korisnike Skype. Sada napokon imamo smisao kupnje Skypea od strane Microsofta prije gotovo godinu i pol dana, i keširanja 8,5 milijardi dolara .

Dosadašnja aplikacija Live Messenger će u mirovinu u svim zemljama svijeta s izuzetkom kontinentalne Kine gdje i dalje ostaje aktivan, negdje na proljeće 2013. Što možemo očekivati? Širu podršku za sve platforme, uključujući uređaje poput iPada i Android tablete,dijeljenje zaslona, videopozive s Facebook prijateljima itd. Na primjer, dok ste u sobi pred računalom može biti spojen na konferenciju s prijateljima iz vašeg iPhone, android smartphone ili Windows Phone od strane Android tableta.

Ako već koristite Skype i Messengera, možete već sada spojiti svoj Skype i Messenger račun u Microsoftov račun, a ako niste, preuzmite najnoviju verziju Skype i prijaviti se sa svojim Microsoftovim računom. Nakon toga samo slijedite upute na zaslonu. Dakle, ako ste spremni za promjenu, uključite odmah Skype IM uslugu, koristeći isti račun koji je radio za Messenger.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.