Microsoft Zune brand odlazi u povijest?

Fotografija članka: Microsoft Zune brand odlazi u povijest?

Zune je zajednički naziv za Microsoftove multimedijske usluge, dijeljenje medijskih sadržaja i prijenosni media player.  Zune usluge nisu široko poznate izvan Sjedinjenih Američkih Država. Microsoftovi  marketinški timovi su provodili malo vremena i novca na globalno promoviranje Zune servisa i fokusirali su ih samo na Windows Phone.  Klijentska Zune desktop aplikacija se koristi za sinkronizaciju Zune playera i Windows 7 Phone uređaja s PCijem.  Zune usluge skrivene su iza "Music + video"  ikone u Windowsima 7Phone Os-u.  Prijenosni media player, Zune HD uređaj izgubio je rat oko prijenosnog media playera s Appleom.  Zune HD jednostavno nije tako dobar kao iPod i iPod Touch.  Mogli bi reći da je i navedeno dovoljno da se poljulja slika brenda.

Nadalje, Microsoft  je predstavio strateško partnerstvo s Nokijom prošlog tjedna koje uključuje kombinaciju  najboljih proizvoda s obje strane.  Na markentiškom slajdu  zajedničkog dosega proizvode i usluga tvrtki,  Zune kao linija glazbenih playera, ZunePass glazbeni servis, i Zune Marketplace za glazbu, video i aplikacije ostali su izvan slajda.  To sve moglo bi ukazivati na  kraj Zune brenda tijekom vremena.

Zune tim je demantirao sve glasine oko zatvaranja usluga, ali nekako blijedo na službenoj Zune Facebook stranici.  Iz ovoga se može zaključiti da Zune "usluga / značajke" su sigurne, ali što je sa samim Zune brendom? ZDNet nagađa da Microsoft može "odlučiti da promijeni brend Zune kao" Xbox zabava "ili nešto slično, pogotovo s obzirom da Zune skupina sada djeluje pod istom korporativnom podjelom u Redmond (" Interactive Entertainment Business što je Microsoft Xbox tima.

Što god je planirano za Zune, trebali bismo znati nešto više u travnju  tijekom najavljenog MIX11 keynoting događaja.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.