Microsoft Windows Tel 7 dolazi u listopadu?

Fotografija članka: Microsoft Windows Tel 7 dolazi u listopadu?

  Demo također navodi da oglašivači mogu uspostaviti ‘duboku’ vezu na App Store, što znači korisničko iskustvo ide od web stranice kako bi instalacija aplikacija bila vrlo glatka. Zanimljivo je kako se u demou ne vidi da Microsoft ide tako daleko kao Appleov iAds, ali ima načina da može funkcionirati vrlo slično, ako razvojni programeri koristiti duboke linkove na AdApp iz njihove primjene.

Također, u videu, Microsoft ne najavljuje konkretniji datum  objavljivanja Windows 7 Tel osim predviđanja za "Holiday Season".  Ali, nepovezano napomenuto je da Mich Mathews, Microsoftov VP za marketing je potvrdio mjesec listopada za datum pokretanja Windows Phone 7 .

Video završava sa zanimljivim, ali opet nepovezanim dijelom, s tvrdnjom da Windows 7 će biti Telefon s 0-klik dijeljenja, fotografije snimljene kamerom moći će se upload izravno korisnicima SkyDrive, slično kao KIN. 

Trajanje videa 8min.

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.