Microsoft WinDays12 – pogled u svijet beskrajnih mogućnosti

Fotografija članka: Microsoft WinDays12 – pogled u svijet beskrajnih mogućnosti

Program Microsoft WinDays12 konferencije temelji se na otvaranju društveno relevantnih tema i analizi aktualnih trendova, po čemu je prepoznatljiva već više od deset godina. Zaključci konferencije predstavljaju temelj za unaprjeđenje poslovnog sustava koji teži operativnoj izvrsnosti te povećanju produktivnosti. Na veselje sudionika, kreativni naglasak je stavljen na zabavne sadržaje zbog kojih je konferencija već godinama nezaobilazno odredište IT stručnjaka, novinara i poslovnih ljudi, a tijekom posljednje tri godine redovno je posjećuju i akteri hrvatske političke scene. Podijeljena je u dva programska dijela, Microsoft WinDays12 Technology i Microsoft WinDays12 Business.

"Microsoft WinDays12 konferencija bit će održana u Rovinju od 23. do 27. travnja pa već sad možete rezervirati vrijeme u svom kalendaru. Riječ je o najrelevantnijoj hrvatskoj konferenciji koja se bavi analizom aktualnih trendova u svijetu tehnologije i suvremenog poslovanja. U današnje vrijeme, kontinuiranih globalnih i lokalnih izazova, nekoliko koraka od pristupanja Hrvatske Europskoj uniji, tvrtke, institucije, ali i pojedinci suočavaju se s nizom izazova, ali i pitanja na koja nije lako odgovoriti. Jačanje nacionalne konkurentnosti postaje jedno od najvažnijih izazova buduće hrvatske Vlade, a tehnologija, inovativnost, poslovna sofisticiranost te izvrsnost u obrazovanju moraju postati polazne točke svih budućih nacionalnih planova. Predstavljanjem najnovijih tehnoloških proizvoda, usluga i inovativnih rješenja Microsoft WinDays12 konferencija će ponuditi dio odgovora na današnje izazove." izjavio je Ivan Vidaković, direktor Microsofta Hrvatska.

Microsoft WinDays12 Technology konferencija će od 23. do 26. travnja pod sloganom "Mogućnosti su beskrajne" predstaviti nove tehnologije i brojne proizvode koji će se na tržištu naći u mjesecima nakon konferencije, a temeljna svrha im je optimizacija i unaprjeđenje poslovnih procesa.

Microsoft WinDays12 Business konferencija u svom trećem izdanju 26. i 27. travnja usmjerena je na operativnu izvrsnost i održava se pod sloganom "Izaberite svoj put". Programski partner konferencije je Veleučilište VERN’. Teme obuhvaćaju analizu aktualnih trendova u poslovanju te ekonomske situacije u Hrvatskoj i regiji.

Sve je počelo 2001. godine s tehnološkom konferencijom koja je okupila vodeće ljude iz IT svijeta s ciljem razmjene iskustava i ideja. Microsoft WinDays Technology posljednjih jedanaest godina sve brže raste i razvija se, baš kao i tehnologija koja je temelj suvremenog,  kvalitetnog i učinkovitog poslovanja. Microsoft WinDays11 konferencija okupila je više od 1600 sudionika koji su poslušali 134 predavanja, sudjelovali u 27 radionica, panel raspravama i okruglim stolovima, a večernji termini bili su rezervirani za uživanje u kvalitetnim druženjima te razmjeni iskustava, znanja i kontakata. Sve navedeno predstavlja vrlo dobar razlog da Microsoft WinDays12 konferencija postane mjesto okupljanja na kojem se svakako želite naći od 23. do 27. travnja 2012.

Microsoft WinDays12 - pogled u svijet beskrajnih mogućnosti

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.