Microsoft WinDays11 produljen period ranih registracija za tjedan dana

Fotografija članka: Microsoft WinDays11 produljen period ranih registracija za tjedan dana

Saznajemo kako se Microsoft Hrvatska odlučio za ovaj korak kako bi svi zainteresirani imali još dovoljno vremena registrirati se za konferenciju i osigurati svoje sudjelovanje  po povoljnijim cijenama.

Glavna tema tehnološke konferencije Microsoft WinDays11 Technology ove će godine biti cloud computing. Njegova je važnost sve veća jer tvrtkama koje se odluče za primjenu aplikacija i servisa smještenih u cloud ovaj koncept omogućava ostvarivanje značajnih poslovnih prednosti i novih vrijednosti, uključujući i smanjenje troškova za vlastitu računalnu infrastrukturu (hardver, softver i aplikacije), kao i lakši rast i proširenje sustava u skladu s rastom poslovanja i zahtjeva tvrtke.

Poslovna konferencija WinDays11 Business koju zajednički organiziraju Microsoft Hrvatska i Europapress holding, uz veleučilište VERN’ kao programskog partnera, u Rovinj će dovesti ugledne teoretičare poslovanja, kao i stručnjake i predvodnike razvoja s konkretnim poslovnim iskustvima. Oni će posjetiteljima konferencije pružiti uspješne primjere i rješenja usmjerena na rast i razvoj putem veće konkurentnosti poslovanja na nacionalnoj i lokalnoj razini. Konferencija će se tijekom dva dana usmjeriti na globalno i regionalno širenje poslovanja te izazove koje donosi taj proces. Fokus će biti i na investicijama i njihovom financiranju, kao i na pitanjima unaprjeđenja obrazovnih sustava i veće zaštite autorskih prava.

Za više informacija o ovogodišnjoj Microsoft WinDays11 konferenciji koja se održava od 4. do 8. travnja u Rovinju, posjetite .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.