Microsoft Visual Studio 2010 lansiran i u Istri

Fotografija članka: Microsoft Visual Studio 2010 lansiran i u Istri

Predavanje je počelo u planiranih 17 sati najavom Gorana Mrvoša, voditelja MSCommunity Istra SQL&Dev grupe, te su se u narednim minutama pridružili svi prijavljeni članovi, kao i kolege iz Zagreba koji su svoj godišnji odmor iskoristili da prisustvuju mjesečnom okupljanju naše zajednice.  Prvo predavanje je bilo od Dobriše Adameca, u kojem nam je predstavio VS2010 i njegove nove mogućnosti, kao i novosti u .NET FW 4.0 u kombinaciji sa VS2010 za ASP.NET programere. Diskusiju koja se odvijala tijekom i nakon predavanja slijedila je kraća pauza za osvježenje nakon koje smo čuli razmišljanje Vedrana Kaldija o MVC-u, koje je diskusiju sudionika na temu „Zašto potaknuloMVC?“. Na kraju svega, a prije standardne zakuske sa fužima i šugom, Andrej Radinger je prezentirao novosti Windows 7 mobile kao i pravila rada koje će nas po tom pitanju pratiti.

Završnu riječ je održao voditelj MSCommunity Istra ITPro grupe, kolega Viktor Ezgeta, koji je zahvalio svim prisutnima te ih podsjetio na ljetnu stanku u našim standardnim okupljanjima, zadnjeg utoraka u mjesecu, te da će u jesen započeti novi ciklus.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.