Microsoft Technology for Good u Zagrebu, Splitu i Osijeku

Fotografija članka: Microsoft Technology for Good u Zagrebu, Splitu i Osijeku

Microsoft Hrvatska će ovog tjedna održati edukaciju o donaciji softvera za nevladine udruge.

Oglas

Cilj događanja je educirati nevladine organizacije kako aplicirati za besplatni softver, ali i pokazati im na praktičnim primjerima benefite korištenja pojedinih programa

Microsoft Hrvatska u suradnji sa udrugom Fondacija Mozaik, službenim predstavnikom globalne Udruge Tech Soup, održat će u utorak, 7. lipnja u Zagrebu, Splitu i Osijeku jednodnevno događanje Technology for Good na kojem se očekuje sudjelovanje predstavnika raznih nevladinih organizacija.

Cilj događanja je upoznati nevladine organizacije s mogućnostima donacije raznih softvera, prvenstveno Office 365 te im pružiti konkretne upute kako aplicirati za softvere. Naime, putem tehnologije nevladine organizacije jednostavnije mogu razvijati razne projekte koji za cilj imaju unaprijeđenje života u zajednici općenito ili na lokalnom nivou.

Također, na događanju će biti predstavljeni najpopularniji softveri, a putem demonstracije će biti prikazano kako jednostavno i učinkovito koristiti aplikacije i programe. Također, sudionici će imati priliku vidjeti i nekoliko primjera primjene softvera u praksi od strane nevladinih organizacija čime su pojedinim društvenim skupinama olakšane svakodnevne aktivnosti.

Događanje je besplatno i otvoreno za sve predstavnike udruga. Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za sudjelovanje je potrebno poslati na sljedeće e-mail adrese – za Zagreb na , za Split na  , za Osijek na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.