Microsoft Tag u Hrvatskoj – nagradna kotizacija za WinDays11 Business?

Fotografija članka: Microsoft Tag u Hrvatskoj – nagradna kotizacija za WinDays11 Business?

Microsoft Hrvatska je napravio zanimljivu kombinaciju. Naime, organizirali su nagradnu igru "Koji ti je tag?" koja traje do 13. ožujka 2011. godine. Ovo je i svojevrsna prva primjena tehnologije Microsoft Tag u Hrvatskoj, a oni najbolji, najbrži i najspretniji (kako hoćete) dobit će kotizaciju za konferenciju WinDays11 Business kao glavnu nagradu.

U nastavku slijedi kompletna press objava vezana uz Microsoft Tag. Svakako to proučite.

PRESS objava
ZAGREB, 18. veljače 2011. – Microsoft prvi put u Hrvatskoj javno prikazuje prednosti svoje tehnologije Tag kroz nagradnu igru povodom konferencije Microsoft WinDays11, koja će se održati u Rovinju od 4. do 8. travnja 2011. godine. Nagradna igra pod nazivom "Koji ti je tag?", čiji će se sudionici imati prilike upoznati s ovom tehnologijom i njezinim prednostima, traje na području Zagreba do 13. ožujka ove godine.

U poslovnim centrima širom grada nalaze se plakati s oznakama Microsoft Tag, koje je potrebno skenirati mobilnim telefonom. Najsretniji i najspretniji nalaznici tagova bit će nagrađeni vrijednim nagradama, među kojima su kotizacija za poslovnu konferenciju WinDays11 Business, kamera, petnaest licenci za Microsoft Office Professional 2010, ruksaci, torbe, majice i brojne druge nagrade. Popis mjesta na kojima se mogu pronaći plakati s tagovima nalazi se na webu konferencije.

Tehnologija Microsoft Tag omogućava kreiranje tagova s mnogo više informacija nego što je to slučaj s ostalim tag tehnologijama, uključujući i klasične bar-kodove te QR kodove. Veličina Microsoft Tag koda uvijek je ista, neovisno o količini informacija koja je u njoj pohranjena, dok dimenzije QR koda značajno rastu s povećanjem broja informacija. Osim toga, Microsoft Tag kodovi prilagođeni su čitanju mobilnim uređajima i slabijoj kvaliteti kamera koje se u njima često nalaze. Njihov se krajnji izgled može prilagoditi željama onoga koji ga stvara.

Aplikacije za čitanje Microsoft Tag kodova na raspolaganju su za sve značajne mobilne platforme – Windows Phone 7, iPhone, Android, BlackBerry, Symbian i Windows Mobile, dok Java aplikaciju mogu koristiti vlasnici svih ostalih vrsta mobilnih telefona. Više informacija o tehnologiji Microsoft Tag, uključujući i primjere njezine primjene te prednosti u odnosu na ostale slične tehnologije, dostupno je na web adresi .

Za više informacija o ovogodišnjoj konferenciji Microsoft WinDays11 i o ovoj nagradnoj igri posjetite .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.