Microsoft Surface RT tableti ponuđeni besplatno američkim školama

Fotografija članka: Microsoft Surface RT tableti ponuđeni besplatno američkim školama

Već smo ranije pisali kako je vrlo upitna budućnost Microsoftovog tableta. No čini se kako se kompanija sjetila kako povećati promet Microsoft Surface RT tableta.

Oglas

Najnovija informacija koja je upravo pristigla govori kako Microsoft ima namjeru svoj Microsoft Surface RT tablet djeci u školama širom države. Dodajmo ovoj informaciji i kako je Microsoft ovih dana predstavio i novu uslugu pod nazivom Bing for Schools, što je u stvari tražilica Bing ali bez reklama.

Osim toga Bing for Scools ima ugrađeno i “parental control” filtriranje, tako da tražilica ne može prikazati neprimjerene sadržaje za djecu, odnosno tablet općenito ne može prikazati neprimjerene sadržaje. Najbolja stvar u svemu je što će učenici dobiti besplatno Microsoft Surface RT.

Ako ste pomislili da se na tabletu nalazi i Microsoft Office uredski paket, te pregršt drugih aplikacija koje možete koristiti. Jasno, ukoliko želite povećati bazu aplikacija, samo se spojite na Windows Store i odaberete što vas zanima.

Evo još jedna zanimljivost. Kako bi dobili besplatne tablete, škole trebaju koristiti Bing tražilicu, upisati se za Bing Rewards te iskoristiti kredite za donaciju Microsoft Surface RT tableta za škole. Kako bi akcija bila uspješna potrebno je “zaraditi” 30.000 kredita i u akciju treba biti uključeno barem 60 roditelja.

Besplatno i nije uvijek “besplatno”, pogotovo kod Microsofta, treba nešto i odraditi kako bi se “zaradili” besplatni tableti :)

Microsoft Surface RT tablet

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.