Microsoft Surface RT tablet – je li to malo napuhana priča, pogledajte u jednom video prilogu

Fotografija članka: Microsoft Surface RT tablet – je li to malo napuhana priča, pogledajte u jednom video prilogu

Ako nas pitate, teško vam možemo odgovoriti je li Microsoft Surface RT uređaj oko kojeg se vrti više pompe i medijske priče od onog što zaslužuje, jer ga još – nema.

Oglas

U stvari, priznat ćemo vam da smo ga vidjeli i opipali uživo. Ako ste pratili naš portal, tada znate da smo bili jedni od rijetkih novinarskih sretnika koji su se družili s Microsoftovcima na službenoj hrvatskoj premijeri Windows 8 operativnog sustava.

Pri tome je predstavljen i nadolazeći . Iskreno, nismo stigli pogledati radi li se o standardnom ili RT modelu, pošto nije posebno naglašeno, naša je pretpostavka kako se radilo o “normalnom” modelu s Intel procesorom.

Ovo je priča o onom drugom modelu, koji radi na ARM procesorskoj arhitekturi, pa mu tako pripada i Windows 8 RT operativni sustav koji je posebno dizajniran za takvu vrstu procesorske arhitekture. Stvar je još zanimljivija jer je ekipa iz Techcruncha objavila kako je priča oko Microsoft Surface RT tableta prenapuhana, jer tablet još nije dorađen do kraja.

Kako vam ne bi prepričavali tuđe riječi, njihov video možete vidjeti niže. Prvi je više “službeni”, a drugi je s ostvrtom spomenute ekipe. Sami procijenite i ocijenite priču i uređaj :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.