Microsoft Surface Pro 5 se očekuje 23. svibnja na premijeri u Šangaju?

Fotografija članka: Microsoft Surface Pro 5 se očekuje 23. svibnja na premijeri u Šangaju?

Kada Microsoft kaže “Show the World What’s Next”, to bi trebalo značiti nešto revolucionarno. Odnosi li se to na nadolazeći Surface Pro 5?

Oglas

Ono što je sigurno je kako će Microsoft održati poseban event u kineskom Šangaju, a gdje se očekuje i premijera novog Surface Pro 5 hibrida. Nakon što su prilično prašine podigli s novim predstavljenim prošlog tjedna, čini se kako je Pro petica ipak u drugom planu.

Ipak, u kompaniji ne misle tako. Njihova najava za ovaj event kaže ovako – “show the world what’s next”, odnosno žele svijetu pokazati što dolazi slijedeće, odnosno u kojem smjeru treba gledati. Poznato je kako će se event održati u Šangaju, ali se za sada ne zna točna lokacija, samo datum – 23. svibnja.

O novom se Surface Pro 5 puno ne zna službeno, ali dovoljno je pogledati četvorku i praktički sve znate. Što se tiče dizajna spominje se kako bi mogao biti vrlo sličan, te će navodno imati Intel “Kaby Lake” procesor. Spominje se i cijena od oko 1.000$. Ako nas pitate, prije bi se odlučili za Surface Laptop. Ali odluka je na vama… ili odabrati nešto sasvim deseto… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.