Microsoft Surface Pro 5 imat će novi Intel Kaby Lake procesor

Fotografija članka: Microsoft Surface Pro 5  imat će novi Intel Kaby Lake procesor

Najnovije informacije o Microsoftovom Surface Pro 5 hibridnom prijenosniku/tabletu govore kako bi mogao imati novi Intelov procesor.

Oglas

Radi se o novom procesoru iz “Kaby Lake” obitelji, no vjerojatno će puno zanimljivije informacije biti one koje će se pojaviti u narednim tjednima, jer se novi Surface Pro 5 očekuje u prodaji možda već u svibnju. Što se tiče hardverske konfiguracije, već smo neke stvari najavili ranije.

Za početak se šuška kako Surface Pro 5 neće promijeniti vlastiti strujni konektor. Isto tako, najnovije informacije govore kako neće doživjeti niti neke značajnije nadogradnje, ono najvidljivije bit će na vanjskom izgledu, a možda se i on pretvori u klasični prijenosnik, nešto slično kao što se šuška za novi .

Očekuje se lagano i čvrsto magnezijsko kućište, odlični zvučnici i možda neki novi dodaci, možda i USB Type- C/Thunderbolt umjesto DisplayPort ulaza. Spominje se i novi “cover”, više radne memorije i veći SSD disk, a možda i 4K ekran.

Više informacija o Surface Pro 5 očekuje se idućeg mjeseca na Microsoftovoj developerskoj konferenciji Build 2017.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.