Microsoft Surface Pro 4 će možda doći s ekranom od ruba do ruba

Fotografija članka: Microsoft Surface Pro 4 će možda doći s ekranom od ruba do ruba

I to nije sve. Novi će Microsoft Surface Pro 4 hibridni tablet podržavati i takozvanu “Smart Frame” tehnologiju koja ima jedan vrlo zanimljiv “efekt”.

Oglas

Novi Microsoftov tablet, kao i nove Lumije smartfoni, premijerno će biti predstavljeni polovicom idućeg tjedna na posebnom eventu. No, već prije tog “službenjaka” pojavile su se neke dodatne i zanimljive informacije koje nam se čine prilično zanimljive.

Naime, do sada su procurile brojne informacije nove Microsoft Lumije 950, no gotovo se ništa ne zna o novom Surface tabletu. Zgodna je priča koja se vrti oko 13 inčnog ekrana, a koji bi navodno trebao biti vrlo elegantnog izgleda, upravo zbog svoje raširenosti aktivne površine od ruba do ruba. To znači da će po fizičkim dimenzijama biti manji, vjerojatno i lakši, a opet dovoljno velik.

Lijevi i desni rub će biti vrlo tanki, gotovo nevidljivi, donji će biti nešto veći, kao što možete vidjeti na naslovnoj slici iznad. Ono što nam se također čini vrlo zanimljivo je kako će ekran podržavati Smart Frame tehnologiju, a koja će u tablet modu (bez tipkovnice) povećati rub, odnosno smanjiti aktivnu površinu ekrana s 13 na 12 inča. Razlog? Vjerojatno radi sprječavanja slučajne aktivacije aplikacija dok držite tablet u ruci.

Strpjet ćemo se još tih nekoliko dana i vidjeti što nam to Microsoft priprema za vruću jesen… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.