Microsoft Surface Mini ipak u proizvodnji, u prodaji već tijekom ljeta?

Fotografija članka: Microsoft Surface Mini ipak u proizvodnji, u prodaji već tijekom ljeta?

Tablet o kojem se pričalo “hoće-neće”. No, čini se ipak hoće, jer najnovije informacije govore kako se Microsoft Surface Mini pojavio na proizvodnim trakama.

Oglas

Naime, bilo je tu puno nedoumica i grešaka. Prvotno je greškom Surface Pro 3 krivo smatran kao Microsoft Surface Mini. Neki svjetski poznati portali su tvrdili kako će se Microsoft Surface Mini ipak proizvoditi, što je bilo gotov nemoguće, jer je Microsoft informaciju zanijekao. No, čini se kako su dobro nagađali, tablet će se pojaviti u prodaji.

Očekuje se kako će novi Microsoft Surface Mini imati 8 inčni ekran Full HD rezolucije od 1920×1080 točaka, 64-bitni procesor, 2 GB RAM-a, te 32/64 GB prostora za pohranu podataka.

U posljednje vrijeme se poprilično “šuška” oko Microsofta, očito se u njihovom loncu dosta toga kuha. Dio kuhinje vezan je uz novi Lumia s 8 inčnim ekranom, akoja bi trebala imati Windows 8.1 ili čak novi Windows 9 operativni sustav. To znači da se Lumia neće skoro pojaviti.

Za tehnologiju niti tijekom vrućeg ljeta nema sezone “kiselih krastavaca”, uvijek se nešto događa…

Microsoft Surface Mini ipak u proizvodnji, u prodaji već tijekom ljeta?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.