Microsoft Surface Laptop u dijelovima – vrlo problematičan za popravak

Fotografija članka: Microsoft Surface Laptop u dijelovima – vrlo problematičan za popravak

Ekipa iz iFixita poznata je po rastavljanju brojnih top smartfona, tableta i laptopa procjenjujući njihovu “unutrašnjost”. Ovaj puta im je na tapeti novi Microsoft Surface Laptop. Kažu, gotovo je nemoguć za popravak.

Oglas

Kada smo spomenuli unutrašnjost uređaja, radi se o mogućnosti popravljanja s jedne, te nadogradnje s druge strane. Microsoft Surface Laptop se ovaj puta našao na njihovom radnom stolu. o o Microsoftovom prijenosniku od 999$, a koji radi i na novom Windows 10S operativnom sustavu.

U iFixitu kažu kako je ovaj laptop vrlo problematičan za rastaviti i gotovo nemoguć za popraviti. Navodno ima jako malo šarafa, a unutra praktički nema mjesta niti za trzalicu od gitare. Vidljiv je Toshiba SSD, kao i različite komponente koje potpisuju SK Hynix, Marvell i Freescale. Ima dosta ljepila, bateriju je teško ili čak opasno ukloniti, te je težak pristup mnogim dijelovima. Zanimljivo je ovako uređaje vidjeti iznutra, ovo vam je jedinstvena prilika.

Rezultat koji je iFixit dao za popravljivost je možda šokantan za mnoge, a to je 0/10, drugim riječima gotovo je nepopravljiv. No i nije toliko neočekivano, jer su i drugi Surface uređaji dobili vrlo nisku ocjenu. Isto tako, Surface Laptop se ne može hardverski nadograditi. Ako ga kupite, molite Boga da se ne pokvari, a o nadogradnji možete samo sanjati… :)

Svakako pogledajte iFixit video niže, sve će vam biti jasno.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.