Microsoft Surface bolji od Apple iPada, kažu korisnici

Fotografija članka: Microsoft Surface bolji od Apple iPada, kažu korisnici

Prema indeksu zadovoljstva korisnika čini se kako Microsoftov Surface donosi veće zadovoljstvo u korištenju nego Appleov iPad.

Oglas

Podatke koje je objavila analitička kuća JD Power odnosi se na američko tržište korisnika tableta u 2017. godini, a prema rezultatima objavljenim na stranicama analitičke kuće vidljivo je kako je Microsoftow Surface tablet uređaj koji donosi najveće zadovoljstvo korisnicima u svakodnevnom radu i korištenju ovog uređaja.

Prema studiji, Microsoft Surface osvaja 855 od maksimalnih 1000 bodova i spada u klasu “među najboljima”, dok se Appleov iPad sa 849 bodova nalazi u kategoriji ispod – bolji od većine. U tu kategoriju spada i Samsungov Galaxy sa samo dva boda manje, 847.

Microsoft i Apple se na ovom području međusobno natječu već godinama, no nekako je kategorija zadovoljstva korisnika uvijek više bila naklonjena Appleu, kompaniji koja je nekako uvijek bolje uspjela osvojiti srca svojih korisnika.

Spomenimo kako u kategoriji “iznad prosjeka” pronalazimo LG (836) i Amazon (834), dok se u kategoriji “ostali” nalaze Acer (814) i Asus (812). Inače, prosjek studije je 841 bodova.

Ono što je Appleu problem u novije vrijeme je činjenica kako ne uspijevaju osvojiti nove generacije korisnika, u tome je Microsoft uspješniji, stoji u . Zanimljivo je i kako je Samsung blizu, unatoč poljuljanom povjerenju korisnika koje ipak nije tako jako poljuljano.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.