Microsoft – Solution Accelerators

Fotografija članka: Microsoft – Solution Accelerators

Microsoft Virtualization Solution Accelerators
Microsoft Virtualization Solution Accelerators može vam pomoći procijeniti trenutnu infrastrukturu, komunikaciju i suradnju, planirati i dizajnirati nove dijelove infrastrukture, sigurnost servera, i iskoristivost virtualizacijske tehnologije. Solution Acceleratori su besplatni, a scenarij je temeljen na vodičima i automatizaciji, osmišljen kako bi pomogao IT profesionalcima proaktivno planiranje ili implementaciju u situacijama kada njihovi operativni IT sustavi koriste Microsoftove proizvode i tehnologije.
Microsoft Virtualization Solution Accelerators

Offline Virtual Machine Servicing Tool 2.1

Infrastructure Planning and Design vodiči za virtualizaciju
Infrastructure Planning and Design vodiči usredotočeni su na opisivanje arhitektonskih promišljanja i pojednostavljivanja dizajna procesa za planiranje i provedbu infrastrukture tehnologija tvrtke Microsoft. Ovi korisni vodiči su sada dostupni za Microsoftove virtualizacijske tehnologije, uključujući Microsoft Application Virtualization, Hyper-V, i Microsoft Virtual Server .

Infrastructure Planning and Design
Microsoft_Assessment_and_Planning_Solution_Setup.x64.exe / Setup.x86.exe

Microsoft Deployment Tool Kit
Microsoft Deployment, nova inačica Business Desktop Deployment 2010, objedinjuje alate, procese i smjernice potrebne za desktop i server implementacija u zajedničku konzolnu implementaciju.

Početna stranica:

Preporučamo da pogledate i IT Manager Webcast: Microsoft Solution Accelerators and Virtualization Projects na ovom linku:

Sanja Ledinek

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.