Microsoft Project Natal se pretvara u Xbox Kinect

Fotografija članka: Microsoft Project Natal se pretvara u Xbox Kinect

 Službeno predstavljanje je u Los Angelesu na početku E3 sajma. Ovaj sustav će nadopuniti igre Microsoft Xbox 360. Ima uključen set senzora, kamera, mikrofon i niz drugih komponenti, te je dizajniran da zamijeni tradicionalne kontrole igara.  To jest, korisnik će biti u mogućnosti da kontrolira igru kroz gibanje i glas.

Već je poznato da za Microsoft Xbox Kinect će biti spremno nekoliko igara koje dolaze u paketima Kinect Adventures i Sports Kinect.  Među njima je i igra Star Wars iz LucasArts. Tu je i zasebna igra Joyride,  koja će biti malo kao Nintendov Mario Kart ili Sony’s ModNation Racers, ali ćete kontrolirati automobil držeći imaginarni volan gas. Sve naravno ne bi bilo kompletno bez neke od igara vezanih  za kućne ljubimce, tako će Microsoft lansirati igru Kinectimals u kojoj ćete moći igrati se sa 20 vrsta mačaka koristeći kontrole pokreta.  Naposljetku, MTV Games radi na natječaju za  plesnu igru – plesni centar.

Pretpostavlja se da će Microsoft Xbox Kinect se pojaviti na tržištu ove jeseni za 150 $. , A do kraja ove godine tvrtka planira prodati oko 5 milijuna ovih gaming sistema.
 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.