Microsoft povukao strujne kablove za Surface Pro tablete zbog pregrijavanja

Fotografija članka: Microsoft povukao strujne kablove za Surface Pro tablete zbog pregrijavanja

Microsoft je i službeno objavio kako povlači strujne kablove od Surface Pro tableta kao što vidite na slici iznad. Razlog je – pregrijavanje, što može dovesti do zapaljenja.

Oglas

Za sve korisnike odnosno vlasnike Microsoftovih Surface Pro Tableta osigurana je besplatna zamjena kablova, a to se odnosi na uređaje koji su kupljeni prije ožujka 2015. godine. U Microsoftu kažu kako se taj problem počne manifestirati tek nakon nekog vremena, pa ako imate problema s tim, svakako ih besplatno zamijenite.

Kako se kabel koristi, zbog njegovog savijanja ili motanja može doći do habanja ili pucanja. Čak ako nema vidljivih oštećenja, u Microsoftu pozivaju vlasnike Surface Pro, Surface Pro 2 i Surface Pro 3 uređaja kupljenih prije ožujka 2015. godine na besplatnu zamjenu strujnog kabela.

S gore navedenim nema problema na novim Surface Pro 4 i Surface Book uređajima. Inače, zamjenu možete napraviti prijavom na .

Ako imate Microsoftov Surface Pro tablet, možda biste trebali provjeriti kablove… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.