Microsoft planira lansirati Android Office inačicu poput one za iPad

Fotografija članka: Microsoft planira lansirati Android Office inačicu poput one za iPad

Nakon uspješnog lansiranja Microsoft Office za iPad, izgleda da je sada na redu inačica namijenjena Android tabletima. Prema pisanju-a, Microsoft radi na Android inačici svog popularnog paketa Office, i prije kraja tekuće godine mogla bi ugledati svjetlo dana. 

Oglas

 

Možda se nekima od vas to čini čudna strategija za Microsoft ali CEO Satya Nadella kada je stupio na dužnost, je jasno objavio da tvrtka ima za cilj pružiti najbolje Microsoftove aplikacije na svim platformama. Ovakva odluka u “post-PC ere” je jedan od načina održavanja daljnje uspješnosti. Jedan od problema Microsoftu u ovoj priči oko Office za Android je postojanje previše proizvođača i modela uređaja, odnosno ekološke neurednost u Android sferi, što uzrokuje ograničeno jamstvo kvalitete aplikacija i povećanje težine razvoja. Drugi problem je da većina Android korisnika je naučena da koristi „besplatne“ aplikacije, za razliku od iOS korisnika, što bi moglo rezultirati niskom stopom povrata uloženih sredstava.

 

Microsoft planira lansirati Android Office inačicu poput one za iPad 01

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.