Microsoft Outlook za Windows RT stiže u slijedećih nekoliko mjeseci, što novo donosi?

Fotografija članka: Microsoft Outlook za Windows RT stiže u slijedećih nekoliko mjeseci, što novo donosi?

Već se neko vrijeme šuška o tome kako Microsoft testira popularnu Outlook aplikaciju za Windows RT operativni sustav. Nije još službeno potvrđeno, ali aplikacija se očekuje do kraja godine.

Oglas

Izvori bliski Microsoftu tvrde kako su “uočili” mnoge Microsoftovce koji na svojim Surface tabletima s RT Windowsima koriste Outlook desktop aplikaciju. Potrebno je samo zbrojiti dva i dva, zaključci se sami nameću, ako razumijete o čemu govorimo.

Službeni datum nije objavljen, ali se očekuje kako će se MS Outlook for Windows RT pojaviti krajem 2013. godine. Možda najčvršća informacija o Windows RT Outlook aplikaciji je ona koja dolazi od Paula Thurrotta (Windows SuperSite), u kojoj govori kako je aplikacija već u “formi za isporuku”, tako da postoji mogućnost i da se ona pojavi i tijekom ljeta.

Naime, isti izvor je prije nekog vremena tvrdio kako se Outlook RT neće pojaviti na Windows RT OS-u, a razlog je firmware greška u ARM čipsetu koja rezultira rušenjem aplikacije. Dakle, u pitanju je stabilnost, odnosno nekompatibilnost ARP procesora i Microsoftove aplikacije. No, navodno je problem riješen. Drugi problem se odnosi na povećanu potrošnju baterije, što je također navodno riješeno.

I sad loša vijest. Aplikacija Outlook RT najvjerojatnije neće biti besplatna niti će se isporučivati u paketu s tablet uređajem, nego ćete se morati pretplatiti za njeno korištenje, nešto slično kao i za Office 365. Ovo bi ipak mogla biti dobra godina za Microsoft, jer je interes za Outlook RT velik, a uskoro se očekuje još jedna zanimljiva premijera – MS Office za iPad. Iznenađenjima nikad kraja… :)

Microsoft Outlook for Windows RT 02

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.