Microsoft Outlook i LinkedIn

Fotografija članka: Microsoft Outlook i LinkedIn
Kada ste primili e-mail osobe iz kontakta koja je član LinkedIn društvene mreže, Outlook će prikazati prozor s podatcima o najnovijim aktivnost te osobe na LinkedIn. Tako će te u programu Outlook moći vidjeti sliku kontakata i bilo koji obnovu statusa objavljenih na stranici. Add-on će vam pokazati najnovije stručne informacije o kontaktu, uključujući posao i grad u kojem živi. Niste li  povezani s kontaktom na LinkedIn, možete jednostavno pozvati ga da vam se pridruži u Outlooku, ali ne možete prihvatiti pozivnicu. Uključivanje ove funkcije predviđeno je u budućnosti. Drugi bonus je sinkronizacija između programa Outlook i LinkedIn kontakata. Outlook će automatski konsolidirati podatke za postojeće kontakte koji su LinkedIn kontakti i nove kontakte. Osim toga, možete slati poruke LinkedIn kontaktima izravno iz programa Outlook. Ukoliko kontakt u programu Outlook promjeni bilo koje podatke za kontakt u LinkedIn, Outlook 2010 automatski će izvršiti  ažuriranje.  Iako je opcija predviđena za Microsoft Office 2010, moći će se skinuti za rad s Outlook 2003 i 2007.
LinkedIn direktor razvoja proizvoda, Elliot Shmukler je rekao: „ Temeljna ideja proizvod je donijeti vrijednost LinkedIn gdje profesionalci rade svoj posao i Outlook ima fundamentalno profesionalne korisničke baze. LinkedIn se je također udružio s IBM Lotus Notes i Xobni, pružajući slične integracije “
Ali što je s Google Apps? Shmukler je odbio komentirati direktno na potencijalno partnerstvo, ali nije rekao da neće biti buduće integracije sa dodatnim e-mail klijentima u bliskoj budućnosti.
LinkedIn je također nedavno pokrenuo  integraciju sa Twitter korisnicima, omogućujući Tweets koji se šalje iz LinkedIn platforme i još mnogo toga.
Sanja Ledinek
Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.