Microsoft Outlook.com – Hotmail je mrtav, ovo je nova i moderna email usluga

Fotografija članka: Microsoft Outlook.com – Hotmail je mrtav, ovo je nova i moderna email usluga

Microsoft je ovom uslugom učinilo prvi korak prema novom izgledu osobne elektroničke pošte – od podatkovnih centara do korisničkog iskustva – te ponudila email uslugu za novih milijardu korisnika.

Oglas

Outlook.com nudi i sve mogućnosti na koje su korisnici već navikli, kao što su gotovo neograničen prostor za pohranu podataka kao i vodeće rješenje za zaštitu od neželjene pošte. Outlook.com je u stvari moderna besplatna “cloud” usluga email servisa.

Ključne novosti u novom Outlook.com:
– Moderno korisničko sučelje za novu generaciju preglednika i uređaja. Usluga se ističe svježim i čistim korisničkim sučeljem koje je intuitivno za uporabu i radi na svim uređajima koji podržavaju Exchange ActiveSync. Zaglavlje je smanjeno za 60% čime je omogućena bolja preglednost ulaznog pretinca, koji sada ima 30% više vizualnog prostora. Nadalje, usluga ne prikazuje oglase a nema niti velikog okvira pretraživanja koji bi zauzeo dodatni prostor.

– Povezivanje s prijateljima i kolegama, ma gdje se nalazili. Outlook.com moguće je povezati s Facebookom, Twitterom, LinkedInom, Googleom te uskoro i sa Skypeom. Korisnici mogu pregledati fotografije prijatelja, poruke, statuse, pozive te instant poruke u objedinjenoj i stalno aktivnoj listi kontakata koja je povezana sa svim navedenim
mrežama.

– Pametan i snažan sustav. Outlook.com automatski sortira poruke kontakata, newslettere te novosti na društvenim mrežama, koje je moguće preseliti u drugi pretinac ili obrisati uz svega nekoliko klikova. Nadalje, usluga objedinjuje besplatne Office Web Apps – Word, Excel, PowerPoint i OneNote, kao i SkyDrive rješenje za mrežnu pohranu podataka.

– Korisnici imaju kontrolu. Usluga poštuje punu privatnost korisnika (bez oglasa u porukama i bez skeniranja osobne e-pošte korisnika kako bi prikazivala oglase), a nudi i napredne mogućnosti za zahtjevnije korisnike.

Sve detalje o Outlook.com sustavu možete pročitati na službenim stranicama .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.