Microsoft OneDrive for Business dobio novu funkcionalnost i usluge

Fotografija članka: Microsoft OneDrive for Business dobio novu funkcionalnost i usluge

Svi ste već naučili kako je nekadašnji SkyDrive postao OneDrive. Onaj poslovni dio, ili Microsoft OneDrive for Business, ima nove i zanimljive mogućnosti.

Oglas

Microsoft OneDrive je inače nova Microsoftova besplatna usluga za pohranjivanje sadržaja – fotografija, filmova i dokumenata. O tome smo pisali , no od tada ima i nekih noviteta.

Microsoft je najavio proširenje svoje OneDrive for Business usluge uz sljedeća poboljšanja koja će dodatno pojačati produktivnost korisnika:
– Povećana OneDrive for Business pohrana s 25GB na 1TB po korisniku.
– Svi Office 365 ProPlus korisnici dobit će 1TB OneDrive for Business pohrane po korisniku kao dio njihove Office 365 ProPlus pretplate.
– Uz to, Microsoft će pomoći organizacijama u migraciji podataka iz njihovih postojećih rješenja na OneDrive for Business.

Microsoft OneDrive for Business

Zajedno, OneDrive for Business i Office 365, donose cjelovitu, sveobuhvatnu uslugu koja pomaže korisnicima da idu ukorak s današnjim modernim poslovnim potrebama. Korisnici dobivaju dovoljno mjesta za pohranu podataka, kao i alate za oblak koji pomažu u kolaboraciji, komunikaciji i obavljanju posla.

Saznajte više o ovoj vijesti na . Isto tako, u nastavku možete vidjeti dva video priloga – prvi predstavlja uslugu OneDrive, a drugi prikazuje koja je razlika između usluga “OneDrive” i “OneDrive for Business”.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.