Microsoft Office za Android, ali ne za sve – samo za korisnike Office 365

Fotografija članka: Microsoft Office za Android, ali ne za sve – samo za korisnike Office 365

Zasigurno ste već negdje pročitali da Microsoft je službeno objavio Office Mobile za Android uređaje. Ali nemojte se veseliti. Microsoft Office za Android namijenjen je smartphoneima, ne tabletima i dostupan je samo za korisnike – pretplatnike Office 365 paketa.

Oglas

Za sve koji nisu korisnici Office 365, postoji mjesec dana slobodnog korištenja aplikacija. Sudeći prema iOS inačici, Microsoft Office za Android,  verzija je vrlo slična, i uključuje Word, Excel i PowerPoint. Microsoft Office Mobile , omogućava pristupiti, pregledavati i uređivati uredske dokumente s bilo kojeg mjesta. Dokumenti korištenjem Microsoft Office za Android,  izgledaju kao originali, zahvaljujući potpori za grafikone, animacije, SmartArt grafiku. Prilikom otvaranja Word dokument na SkyDrive ili SkyDrive Pro na smartphoneu, automatski se nastavlja prikaz na mjestu gdje ste stali čitati, čak i ako ste zadnji put pogledali dokument na vašem računalu ili tabletu. Dodatno je omogućen pregled i dodavanje komentare koji su napravljene u programu Word i Excel, korištenjem smartphonea.

Na žalost, ne postoji popis kompatibilnosti, ili uređaja koje podržava. Da ima bugova, ima, a to nam govori ocjena aplikacije, koja nije visoka.  na  Google Playu, a za više informacija, posjetite službenu stranicu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.