Microsoft OEM Partner Day – upoznavanje s najnovijim Microsoft tehnologijama i proizvodima

Fotografija članka: Microsoft OEM Partner Day – upoznavanje s najnovijim Microsoft tehnologijama i proizvodima

U zagrebačkom Green Gold centru danas je održana Microsoftova partnetska konferencija pod nazivom Microsoft OEM Partner Day, na kojoj se okupilo popriličan broj sudionika.

Oglas

Kako kažu u Microsoftu Hrvatska, ovo je bila odlična prilika svim sudionicima u stvaranju novih poslovnih kontakata, za unapređenje poslovnog učinka te naravno za upoznavanje s najnovijim Microsoft tehnologijama i proizvodima. Naravno, glavna priča bila je vezana uz najnovije Microsoftove operativne sustave, Windows 8 i Windows Phone 8.

Svoju su priliku imali i Microsoftovi partneri, koji su predstavili svoje nove proizvode i usluge. O samom tržištu računala i promjene koje dolaze s Windowsima 8 govorio je Neven Šokec iz Microsofta Hrvatska, a informaciju više o Windowsima 8 saznali smo od Žarka Zečevića i Kristijana Kramarića (Microsoft Hrvatska) te Marka Gulana (Asbis Hrvatska).

Zanimljive novitete koje donosi novi Office 2013 objasnila je Sanja Grčić Plečko (Microsoft hrvatska), a o Windows Serveru 2012 svoje je minute imao Microsoftovac Andrej Kunej. O Windows Phone 8, operativnom sustavu za smartphone, govorio je Domagoj Pavlešić (Windows phone MVP, Dizzy), dok je o novom Microsoft hardveru govorio Goran Ružić iz MSAN Grupe.

Nakon ručka slušali smo još dva partnerska predavanja o novim proizvodima (računala, tableti) – prvo HP-ovo održao je Igor Fiolić (HP Hrvatska), a drugo Saša Turkalj iz Lenovo Hrvatska.

Ekskluzivno za posjetitelje Racunalo.com portala donosimo i zanimljiv uvodni govor Ivana Vidakovića, direktora Microsofta Hrvatska.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.