Microsoft objavio Imaging SDK 1.2 i SensorCore SDK Beta alate za programere

Fotografija članka: Microsoft objavio Imaging SDK 1.2 i SensorCore SDK Beta alate za programere

Potaknut sve većim interesom programera za razvoj aplikacija namijenjenih Windows Phone modelima, Microsoft je objavio Imaging SDK 1.2 i SensorCore SDK Beta, dva seta alata za razvoj aplikacija za Lumia smartfone.

Oglas

Broj aplikacija u Windows Phone Store je premašio 255 tisuća, dok broj dnevnih preuzimanja 10 milijuna aplikacija, a službeno je registrirano 510.000 programera. Tijekom posljednjih šest mjeseci broj novih developera koji su pokrenuli vlastitu aplikaciju za Windows Phone 8, povećan je za 45%. Očito rast potražnje za Windows Phone modelima je učinila platformu privlačnom za programere. Dijelu njih koji su skloniji izradi aplikacija za Lumia modele (možda ste i vi jedan od njih), sigurno će se svidjeti novi setovi alata, Imaging SDK 1.2. i SensorCore SDK Beta namijenjen izradi Bing Health & Fitness aplikacija. Imaging SDK 1.2 donosi sposobnost za rad s GIF formatima slike i novo sučelje za olakšani rad sa slikama različitih veličina.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.